Mrowa Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 No i ja witam nareszcie. Mam Fazera FZS 600 z 2002 roku. Przesiadłem się na niego 1,5 miecha temu z GS-a. Kidyś tj. około 12 lat temu miałem jeszcze MZ ETZ 150e ;) :bigrazz: ale mi ukradli :evil: :( . Temat Fazerka śledziłem już od dawna i byłem zarejestrowany ale konto mi znikło jakiś czas temu :cool:. Cieszę się, że znowu będziemy mogli tu snuć opowieści dziwnej tereści :flesje: :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Witamy Serdecznie! :flesje: Edytowane 4 Maja 2007 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaz Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam. Zakładał ktoś na przód oponę o szerokości 120? (Fzs) Seria to 110. Mam taką oponę i nie wiem czy sie nadaje.. Czy prowadzenie znacznie sie pogorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrowa Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam. Zakładał ktoś na przód oponę o szerokości 120? (Fzs) Seria to 110. Mam taką oponę i nie wiem czy sie nadaje.. Czy prowadzenie znacznie sie pogorszy? Ten temat był już w tym topiku ale około 30-tej którejś strony chyba. Przejżyj wstecz to powinieneś szybko znaleźć a chyba warto bo chłopaki mówili o swoich odczuciach co do szerszych opon z przodu. Większość jak pamiętam nie była za bardzo zadowolona ze 120-tki z przodu. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam wszystkich po przerwie......Nie wytrzymam i pochwale sie!!!!!!!!W KOŃCU MAM FAZERKA!!!!!!!2004 produkcja, kupiony w kraju,w pięknym stanie.....Jestem na początku wjeżdżania sie w niego,ale banan ciągle gości mi na pysku....Miał być wprawdzie Bandyta, ale nie żałujePOZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 co do opony to j/w juz bylo wczesniej i moto najlepiej na standardach sie zachowuje...ze swojej strony moge sie pochwalic ze dostalem wkoncu mojego pilot powera... juz doczekac sie nie moge zalozenia... na poprzedniej po prostu balem sie jezdzic - slicki doslownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 korzystając z okazji, że forum nasze znów działa mam pytanko dotyczące przednich świateł (chodzi mi o fersje FZS600 z 98r.) Wiecie zapewne, że strumień światła jest taki sobie, więc mam pytanko: czy ktoś coś modyfikował z żarówkami (nie chodzi mi o połączenie dwóch reflektorów) tylko o ich moc, producenta i inne działania mające na celu poprawienie jasnoći świecenia, Wiem że na długich jes już H4 a krótkich chyba H1 - proszę o opinie i doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 padł mi chyba czujnik prędkości, czy ktoś wie, które piny w kostce są odpowiedzialne za sygnał z niego żebym mógł sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) korzystając z okazji, że forum nasze znów działa mam pytanko dotyczące przednich świateł (chodzi mi o fersje FZS600 z 98r.) Wiecie zapewne, że strumień światła jest taki sobie, więc mam pytanko: czy ktoś coś modyfikował z żarówkami (nie chodzi mi o połączenie dwóch reflektorów) tylko o ich moc, producenta i inne działania mające na celu poprawienie jasnoći świecenia, Wiem że na długich jes już H4 a krótkich chyba H1 - proszę o opinie i doświadczeniaMozesz zamontowac przekazniki swiatel. Straty energii beda mniejsze przez co zarowki beda swiecic jasniej. Tutaj mozesz przeczytac wiecej na ten temat.http://forum.yamahaxj.pl/viewtopic.php?t=2...c04cda893592b24 Tu masz jeszcze temat o zarowkach:http://forum.yamahaxj.pl/viewtopic.php?t=2...c04cda893592b24 Pozdro Edytowane 5 Maja 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Hej , zracji tego ,że sp[rzedałem najładniejszego fazerka na świecie z 2003r to chcę się ze wszystkimi pożegnać.Rzadziej będę tu zaglądał.Musiałem sprzedać szybko motor co było dla mnie przykre :-( no cóż ale zakupiłem nowego sprzeta :icon_razz: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 korzystając z okazji, że forum nasze znów działa mam pytanko dotyczące przednich świateł (chodzi mi o fersje FZS600 z 98r.) Wiecie zapewne, że strumień światła jest taki sobie, więc mam pytanko: czy ktoś coś modyfikował z żarówkami (nie chodzi mi o połączenie dwóch reflektorów) tylko o ich moc, producenta i inne działania mające na celu poprawienie jasnoći świecenia, Wiem że na długich jes już H4 a krótkich chyba H1 - proszę o opinie i doświadczenia Od 2000 roku w Fazerach w świetle mijania jest montowana żarówka H1, wcześniej (98-99) H4. Może poszukaj lampy od rocznika 2000-2001? Musiałem sprzedać szybko motor co było dla mnie przykre :-( no cóż ale zakupiłem nowego sprzeta :smile: pozdrawiam A co... skrzynia Ci padła ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Nic nie padło, spodobał mi się inny sport, ktoś inny jest teraz szczęśliwym posiadaczem mojego fazerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Kurde mam takie wrazenie ze na wolnych obrotach silnik lekko puka, taki leciutki odglos diesla... po prawej stronie silnika , czy ten model tak ma ? Wiecie co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ten model tak napewno nie ma więc coś nie tak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Kurde mam takie wrazenie ze na wolnych obrotach silnik lekko puka, taki leciutki odglos diesla... po prawej stronie silnika , czy ten model tak ma ? Wiecie co to moze byc?Mój chodzi tak jak na filmiku poniżej Także możesz sobie porównać. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi