Skocz do zawartości

Fazer to jest to! ( FZS , FZ )

Rekomendowane odpowiedzi

No i ja witam nareszcie. Mam Fazera FZS 600 z 2002 roku. Przesiadłem się na niego 1,5 miecha temu z GS-a. Kidyś tj. około 12 lat temu miałem jeszcze MZ ETZ 150e ;) :bigrazz: ale mi ukradli :evil: :( . Temat Fazerka śledziłem już od dawna i byłem zarejestrowany ale konto mi znikło jakiś czas temu :cool:. Cieszę się, że znowu będziemy mogli tu snuć opowieści dziwnej tereści :flesje: :wink:

Pozdrawiam

Witam. Zakładał ktoś na przód oponę o szerokości 120? (Fzs) Seria to 110. Mam taką oponę i nie wiem czy sie nadaje.. Czy prowadzenie znacznie sie pogorszy?

Ten temat był już w tym topiku ale około 30-tej którejś strony chyba. Przejżyj wstecz to powinieneś szybko znaleźć a chyba warto bo chłopaki mówili o swoich odczuciach co do szerszych opon z przodu. Większość jak pamiętam nie była za bardzo zadowolona ze 120-tki z przodu. :buttrock:

Witam wszystkich po przerwie......

Nie wytrzymam i pochwale sie!!!!!!!!

W KOŃCU MAM FAZERKA!!!!!!!

2004 produkcja, kupiony w kraju,

w pięknym stanie.....

Jestem na początku wjeżdżania sie w niego,

ale banan ciągle gości mi na pysku....

Miał być wprawdzie Bandyta, ale nie żałuje

POZDR

co do opony to j/w juz bylo wczesniej i moto najlepiej na standardach sie zachowuje...ze swojej strony moge sie pochwalic ze dostalem wkoncu mojego pilot powera... juz doczekac sie nie moge zalozenia... na poprzedniej po prostu balem sie jezdzic - slicki doslownie

korzystając z okazji, że forum nasze znów działa mam pytanko dotyczące przednich świateł (chodzi mi o fersje FZS600 z 98r.) Wiecie zapewne, że strumień światła jest taki sobie, więc mam pytanko: czy ktoś coś modyfikował z żarówkami (nie chodzi mi o połączenie dwóch reflektorów) tylko o ich moc, producenta i inne działania mające na celu poprawienie jasnoći świecenia, Wiem że na długich jes już H4 a krótkich chyba H1 - proszę o opinie i doświadczenia

korzystając z okazji, że forum nasze znów działa mam pytanko dotyczące przednich świateł (chodzi mi o fersje FZS600 z 98r.) Wiecie zapewne, że strumień światła jest taki sobie, więc mam pytanko: czy ktoś coś modyfikował z żarówkami (nie chodzi mi o połączenie dwóch reflektorów) tylko o ich moc, producenta i inne działania mające na celu poprawienie jasnoći świecenia, Wiem że na długich jes już H4 a krótkich chyba H1 - proszę o opinie i doświadczenia

Mozesz zamontowac przekazniki swiatel. Straty energii beda mniejsze przez co zarowki beda swiecic jasniej. Tutaj mozesz przeczytac wiecej na ten temat.

http://forum.yamahaxj.pl/viewtopic.php?t=2...c04cda893592b24

Tu masz jeszcze temat o zarowkach:

http://forum.yamahaxj.pl/viewtopic.php?t=2...c04cda893592b24

Pozdro

Edytowane przez Lime82

Why... So... Serious

Hej , zracji tego ,że sp[rzedałem najładniejszego fazerka na świecie z 2003r to chcę się ze wszystkimi pożegnać.Rzadziej będę tu zaglądał.

Musiałem sprzedać szybko motor co było dla mnie przykre :-( no cóż ale zakupiłem nowego sprzeta :icon_razz:

pozdrawiam

Gość Occult

Od 2000 roku w Fazerach w świetle mijania jest montowana żarówka H1, wcześniej (98-99) H4. Może poszukaj lampy od rocznika 2000-2001?

Musiałem sprzedać szybko motor co było dla mnie przykre :-( no cóż ale zakupiłem nowego sprzeta :smile:

pozdrawiam

A co... skrzynia Ci padła ? ;)

Kurde mam takie wrazenie ze na wolnych obrotach silnik lekko puka, taki leciutki odglos diesla... po prawej stronie silnika , czy ten model tak ma ? Wiecie co to moze byc?

Mój chodzi tak jak na filmiku poniżej

Także możesz sobie porównać.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl