wueska Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 te ytuleje sie kupuje a potem rozwierca do wymiaru sworznia :D W WSK nie potrzba prądu z haldexa zeby była iskra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 haldexa czyli ?? chodzi o aku ale wole spytac czy to to :D a za ta tulejke to pewnie sporo zaplace za dorobienie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 http://www.skuterdebica.hg.pl/wsk_125/wsk_125.htm zobaczcie na nr 137 taka tulejka kosztuje 3 zł... nie chcecie mi chyba powiedzieć że trzeba ją dodatkowo dopasowywać :? Ja miałem też pękniętą do połowy, juz ją wybiłem... teraz to mnie załamujecie chciałem zrobić to tak żeby nie rozpoławiać silnika a teraz mam niby szukać fachowca... nie ma mowy :-x najwyżej wiertło gąbka,drobny papier ścierny,troche pasty i do boju :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 no tyle ze ja potrzebuje do wski 175 ale tez jest ;p dzieki serdeczne moze u nas znajde jeszcze bo za sama przesylke troche zaplace :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 haldex to samorozbudzeniowy, alternator 1 fazowy :D zastosowany w wsk 175. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 haldex to samorozbudzeniowy, alternator 1 fazowy :D zastosowany w wsk 175.nie mogłeś po prostu napisać prądnica żeby było od razu jasne tylko musiałemś zrobić kilka postów żeby być dokładnym i użyć pojęć których nikt nie używa...Jeszcze zacznij pisac o tłoku - element tłocząco posuwisto zwrotny czy jakoś tak żeby nabić jeszcze kilka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 trzeba bylo tak od razy jak PROC napisac ze to pradnica !! widzialem kilka razy WSK 175 i nigdy sie nie spotkalem zeby miala pradnice albo alternatora myslalem ze takie moto dopiero jak junak czy inne wieksze maja 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Bo to ku... nie jest prądnica :/ To altermnator .. Widziałeś prądnice prądu przemiennego :/ (kiedyś tak sie mówiło na alternator) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 tulejke dostalem u nas pobawie sie papierem sciernym dalem chyba za nia 4zl hehe a widze ze wueska z MOC'a przerzucil sie na PROC'a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Bo to ku... nie jest prądnica :/ To altermnator .. Widziałeś prądnice prądu przemiennego :/ (kiedyś tak sie mówiło na alternator) a teraz fragment opisu WSK w literaturze:żródło prądu: Prądnica 3206 6V-50W... to, że u elektryków to się nazywa heldocośtam to inna bajka.wyluzuj troche człowieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 no dobra:) niech wam będize prądnica:) wueska sie z niczego na nic nie przezucił ... Pozatym musi być jakiś kłutnik na forum :D Bez takich jak ja było by nudno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 haldex to samorozbudzeniowy, alternator 1 fazowy :P zastosowany w wsk 175. chlopie skad ty to slownictwo bierzesz, z bazaru :lol: chciales napisac chyba samowzbudzajacy...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 mam dopiero 17 lat wiec chyba jak narazie usprawiedliwia to moją niedowiedze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 no, no, no jestem pod wrazeniem...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi