Konował Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Jak zobaczyłem wczoraj w Rzeszowie na Ducati Monster (czerwonym)jakas dziewczyne jak sie przepycha w korku(byłem autem)to mi włosy stanęły dęba,nie żeby środkiem tylko z jednego pasa na drugi w poprzek jezdni.A najlepsze było już jak sie dopchała do świateł,staneła ale tylko na czubkach palców(miedzy 2 samochodami)i nie miała sie jak w bok przechylic.Ciekawe co by było jak by równowagi nie złapała :-D .I własnie sobie uswiadomiłem ile sie jeszcze w tej sztuce muszę nauczyć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Dasz rade , a ona to zdolniacha jakaś była :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Dobrze, że na palcach, a nie jak mój znajomy, który musiał zawsze szukać krawężnika, żeby się nie wywrócić, bo nie był zbyt wysoki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 człowieku, nie bój żaby :-D. ja sie przeciskam swoim sprzetem po wawie. co prawda nie jest on wysoki, ale silnik boxer i to do tego porzadnie ogmolowany. i nie takie numery odchodziły :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 hehe ja tez nie dosięgam stopami calkiem do ziemi :D a gixer to chyba jedna z najwyższych 600-tek , przynajmniej z tych sportów w rocznikach 99-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 suzi600 ilemasz wzrostu?? oczywiście jeśli sie nie wstydzisz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 164 albo 165 :D kurdupel ze mnie ale daje sobie rade jakos ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 164 albo 165 kurdupel ze mnie ale daje sobie rade jakos No co Ty mówisz, masz odpowiedni wzrost :D Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 konował, a może pamietasz numer rejestracyjny tej kobitki... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Jak zobaczyłem wczoraj w Rzeszowie na Ducati Monster (czerwonym)jakas dziewczyne jak sie przepycha w korku(byłem autem)to mi włosy stanęły dęba,nie żeby środkiem tylko z jednego pasa na drugi w poprzek jezdni.A najlepsze było już jak sie dopchała do świateł,staneła ale tylko na czubkach palców(miedzy 2 samochodami)i nie miała sie jak w bok przechylic.Ciekawe co by było jak by równowagi nie złapała :-D .I własnie sobie uswiadomiłem ile sie jeszcze w tej sztuce muszę nauczyć :-) A na dodatek uczy na mojej uczelni :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 A na dodatek uczy na mojej uczelni tylko pozazdrościć ! zawsze można sobie pogadać i w ogóle - zapewne łatwiej zdać cosik u niej wtedy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 164 albo 165 :) kurdupel ze mnie ale daje sobie rade jakos :)Nie no spoko, ja też mam tyle centymetrów i właśnie się zastanawiałam czy z jakąś sportową 600 sobie poradzę :twisted: Ale widzę że jest OK. Ale miałaś jakoś obniżane siedzenie czy jest wszystko orginalne? Mi się marzy Hodna CBR 600 F4 i ona ma siedzenie na 805 mm bodajże, więc nie jest źle 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Mi się marzy Hodna CBR 600 F4 i ona ma siedzenie na 805 cm bodajże, więc nie jest źle aaaaaaale długie nogiiiii 8Ofaceci sie pewnie oglądają ;-) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Mi się marzy Hodna CBR 600 F4 i ona ma siedzenie na 805 cm bodajże, więc nie jest źle aaaaaaale długie nogiiiii 8Ofaceci sie pewnie oglądają ;-) :mrgreen:Ajajaj... :twisted: (no jak nie jak tak :) )Mój błąd :) - już poprawiłam. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 [ A na dodatek uczy na mojej uczelni :-) A na której można wiedzieć :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi