blankaP Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Słyszałam, że od stycznia zmieniają się zasady egzaminowania na kat B-większość manewrów po mieście, kamery itd. Czy ktoś może wie, czy egzamin na kat. A też się zmienia?I druga sprawa, do kiedy można zdawać egzamin? Kiedy kończy się sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 To jeszcze ja dorzuce pytanko :D Jeżeli już rozpoczęłam kurs to zdaje według starych zasad? I druga sprawa, do kiedy można zdawać egzamin? Kiedy kończy się sezon?Blanka słyszałam że ośrodek egzaminacyjny prowadzi egzaminy dopóki pogoda się nie pogorszy (opady śniegu, mróz itp) i że jest to zależne od samego ośrodka (czyli nie ma żadnych odgórnych instrukcji, ani wyznaczonej daty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Blanka słyszałam że ośrodek egzaminacyjny prowadzi egzaminy dopóki pogoda się nie pogorszy (opady śniegu, mróz itp) i że jest to zależne od samego ośrodka (czyli nie ma żadnych odgórnych instrukcji, ani wyznaczonej daty) Właśnie tak jest. Ja mam egzamin 9 listopada. Rozmawiałem z panią, która ustala terminy i powiedziała, że w razie wpadki na egzaminie, jeśli pogoda pozwoli będzie jeszcze jedno podejście w tym roku, chyba że pogoda pozwoli dłużej (oby nie trzeba było).Tak więc wszystko zależy od warunków, nie ma sztywno ustalonych dat zakończenia egzaminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Słyszałam, że od stycznia zmieniają się zasady egzaminowania na kat B-większość manewrów po mieście, kamery itd. Czy ktoś może wie, czy egzamin na kat. A też się zmienia?http://www.mi.gov.pl/projekty/1037.htmlPod tym linkiem jest projekt i uzasadnienie zmian. O egzaminie na motocykl nic tam nie ma. Przynajmniej ja nie znalazłem niczego nowego. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 moja żona właśnie zdaje egzamin w Listopadzie i z tego co się informowała - po nowym roku są nowe zasadyale co w tym zmieniać - egzamin jest banalnie prosty - raczej brak możliwości oblaniawięc w czym problempozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Z pierowtnych proponownych zmian pamiętam , iz na pierwsze moto po zdaniu na prawko miało byc ograniczenie pojemności.Potem co roku można byłoby podnosic pojemnośc o 100. Ale propozycja na szczescie upadła. Pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi