marco Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 o to fakt czarna niedziela była :? :banghead: jak podjechałem na parking to patrzę a tu klap luzer na glebie ;)mam filmik z tego przejazdu ferelnego ale urywa mi się bo ludzie zasłaniają i nie widać nicodwiozłem go do chaty wypakowaliśmy sprzęt i po porządniejszych oględzinjach kilka drobiazgów odkręciliśmy i nie jest aż tak źle jak by się mogło wydawaćkazałem mu jechać do szpitala na oględziny i dalej nie wiem co się dzieje po drode zaczynał już go boleć kark z okiem się troszkę uspokojiło i opuchlizna się nie powiększała ale myślę że moga go czasem w szpitalu na obserwacji zostawić, więc jutro można go będzie ewentualnie pojechać odwiedzić i pocieszyćPSja zaraz zapodam swoje fotki wrzucę tez filmikijak Ibiza się zgodzi to zapodam tez fotki sprzętu i jego samego które zrobiliśmy na pamiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 jak podjechałem na parking to patrzę a tu klap luzer na glebie to był wstyd a nie gleba ! no i jak już była mowa po Ibizie 2 następne placki !!!na obserwacji ? k... lisek dzwon do Ibizy i sie wypytaj co z nim się dzieje ja zaraz zapodam swoje fotki wrzucę tez filmiki nie rzucaj słów na peecze :banghead: wszyscy czekaja na foty/movie !jak Ibiza się zgodzi to zapodam tez fotki sprzętu i jego samego które zrobiliśmy na pamiątkęzależy czy będziecie robili wałek z dzwonem - ale chyba nie warto ! cięzko będzie z przednia felgą bo to dość chodna rzecz ! reszta to plastiki - ale wiadomo, że szkoda cholerna ! no i czy półki czasem nie dostały (choć niby jak mówiłeś UPSIDE-DOWN i fela mocno przyjeła więc powinno być ok !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 30 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Spoko ja też mysle że z fotami ibizy sie możemy wstrzymać, ale poza tym ze mną w roli głównej to dawajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja za to spróbuje przez jakiś serwer puścić swoje -chociaż nie mam ich za wiele. [ Dopisane: 30-10-2005, 20:12 ]Luzer twoja poczta już powinna byc pełna;)))))) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 to był wstyd a nie gleba !myhyhy no wiesz utrata równowagi to żadna siara! Każdemu się może przytrafić ;) Ale i tak profesjonalnie spaliłęś gumę :mrgreen: każdy oszczędzał, tylko o ile się nie mylę 'wiśniowy lisek' walnął dość efektownego burnouta - rispekt :banghead:A jesli chodzi o glebę fireblade'a to chyba za mocno przód nie ucierpiał - fela i czasza ale żeby odrazu półki czy główka...oby nie! Ibiza bierz głęboki wdech i DALI DO ROBOTY ! ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Ja to dopiero lameriade odstawilem - nie utrzymalem motocykla po pchaniu i sie obalil, ze tak powiem. Starty minimalne: cztery letkie ryski na oweiwce, ze dwie na wydechu i ciezarku kiery, czyli praktycznie nic. No ale ujma na honorze jest ;-) A niedziela faktycznie czarna. No i niestety ten praking to nie jest najlepsze miejsce do tego typu zabaw... Ibiza dawaj znak jak tam zdrowie i sprzet. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 No i niestety ten praking to nie jest najlepsze miejsce do tego typu zabaw... niekoniecznie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Dzizus Maryjon...ale sie porobilo- pozdrowienia dla nieszczesnikow :cry: Respect dla Ibizy (zdrowka) i wspolczuje Luziemy/baletnicy na zielonym krokodylu :banghead: Zaluje, ze nie dojechalem ale bylismy ze Smoczyca 'bardzo wczorajsi'...Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 tej uważajcie na nowych rekrutów wstępujących do patroli policyjnych ! w końcu "AKCJA ZNICZ" :-D ;) dla poprawienia humorku :banghead: [ Dopisane: 30-10-2005, 19:57 ]tej pamiętacie tego HAMMER-a (czy jak to tam się pisze) co się zjawił na parkignu ? teraz patrze na TV i Wiśniewski jakim jeździ ;) :-) do moderatora: jak wyżej ! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 luzi jako brudny harry :banghead: ;) ;) ale nie latał za dużo do ponoć przeraził się mocy tej maszyny :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dymek fzr Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 niedziela ogolnie pechowa same przygody najpierw ibiza a potem lisek z ekipa po drodze mieli pecha ibiza wracaj do zdrowia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 eh... noga dopiero teraz boli (ta niby zdrowa ;) ;) ) ale ku.. zaczęła nieźle napir** jak chodzę... Rano będą ładnie siniaki :banghead: tak to jest jak się nie uważa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 30 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Spokko chłopaki bedzie ok. niestety trzeba być bardzo przewidywalnym bo w każdej chwili można sie wyj..ać.Tak sobie myśle że ten temat dużo nie brakuje żeby wylądował na WYPADKI STUNT itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Było garąco , ale na szczescie nic poważnego nikomu sie nie stalo. Mamy pare miesiecy na przemyslenia, a te dupki niech poprawia stan naszych drog !!! Ibiza trzymaj sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Na malcie przejeżdzał niejaki Dominik Sz. i się nawet nie zatrzymał Kumpel w ch*j Kiwałem przecież, a nie zatrzymałem się bo przede mną - jakbyś zwrócił uwagę - w dużej odległości jechał kumpel, raczej miałbym problemy żeby go potem znaleźć...PS - sam jesteś w ch*j :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Ejjj,Dominik-chyba nie zrozumiales Luziego: "Kumple w ch*j"(a byla na koncu usmiechieta buzka) to takie pozytywne powiedzonko, ktore spopularyzowal w Borkach...a u mnie, w miescie tego sie uzywa na codzien jako swego rodzaju pozytyw ;) :banghead: No Problemas Senior! :lol: Cofnijcie zegarek forumowy,pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi