Kilvov Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 :mrgreen: :lol: zapodałbyś jakiś większy kawałek tego filmu :twisted: ludzie! jaką WIĘKSZĄ kontre?? przecież tam w ogóle nie było żadnej kontry - tak jak mu dupa uciekła tak się centralnie przekręcił na barierkę [cały przód równomiernie obity :D] i zakończył hamowaniem ;) tak mi się wydaje w każdym razie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 jak tylko wyjezdzam z toru zalacza mi sie blogada na wilnke - nigdy nie poloze na kolano (golnie chodzi mi mocno) poza torem ! bo dupa jestem ;(więc jest nas dwóch :Dco prawda na torze byłem zaledwie jeden weekend, lecz 'po' miałem dokładnie to samo :| droga na krajnik, chojną, etc. czasem tylko duet podnózki-gmole iskrzyly, ale kolanem ni cholery... czyli bezpiecznik pozostał załączony :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 :mrgreen: :lol: zapodałbyś jakiś większy kawałek tego filmu :twisted: ludzie! jaką WIĘKSZĄ kontre?? przecież tam w ogóle nie było żadnej kontry - tak jak mu dupa uciekła tak się centralnie przekręcił na barierkę [cały przód równomiernie obity :D] i zakończył hamowaniem ;) tak mi się wydaje w każdym razie :PZwróć uwagę na to że jak już jechał tyłem to skręcał w ta stronę, w którą skręcał kierownice do kontry. Normalna rzecz przy przeciągnięciu - zdarza sie ... Kiedyś w zimie jechałem z bratem ( jest już wieczór, na mało ruchliwym skrzyżowaniu skręcamy w lewo) i brat zapodał na zakręcie po ręcznym (zapomniał ze reczny zamarza i niewraca) i nas ładnie obróciło o 360stopni. Wyglądało jak czysta profesionalka :lol: Fajne ludzie mieli miny, bo autem był VW T4 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 jak tylko wyjezdzam z toru zalacza mi sie blogada na wilnke - nigdy nie poloze na kolano (golnie chodzi mi mocno) poza torem ! bo dupa jestem ;(więc jest nas dwóch ;)co prawda na torze byłem zaledwie jeden weekend, lecz 'po' miałem dokładnie to samo :| droga na krajnik, chojną, etc. czasem tylko duet podnózki-gmole iskrzyly, ale kolanem ni cholery... czyli bezpiecznik pozostał załączony :roll: A ja jadąc na Nuerburgringu miałem większą blokadę do szlajfowania kolanem niż na publicznej drodze :D - a to przez to iż cały czas patrzyłem w lusterka, uważając na szybsze auta i moto prowadzone przez stałych bywalców, walacych na pamięć przez ślepe zakręty Nordschleife. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Pojedynek Motocykl vs. BMW wygrał duet głupota z barierką :-D Ja w tym roku byłem w Zakopcu i jadąc w obie strony jakies jełopy na siłe chciały się ze mna ścigać w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 27 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Koleś w BMW musiał mieś nieciekawą mine jak wysiadł bo zdaje sie że jego autko w wyniku pójścia po bandzie straciło conajmniej lakier i z tyłu i z przodu PZDR!skasowal tyl i przod i to kakretnie czego nie widac bo slaba jakosc filmu [ Dopisane: 27-10-2005, 23:59 ]jesli chodzi ci o srodkowa patelnie w dol to od 130- 145 rekord a pierwszy z dolu ten w lewo raz mialem 171 ale urwalem podnozek i juz tak nie jezdze teraz 160 max a srodkowa patelnia pod gore to nigdy nie patrze bo zaduze skupienie musi byc a pozatym nie siedze wtedy na siodelku :Dsa to predkosci juz prawie na wyjsciu ale jeszcze w pochyleniu tylko te barierki psychicznie mnie chamuja bo mozna sie na nich w paseczki pociac :D [ Dopisane: 28-10-2005, 00:03 ]jak masz tam 100 w tym srodkowym to nie jest zle jak na wyjsciu mialem 145 to pewnie w srodku bylo ze 115 :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _lysy_ Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 najeżdżacie na niego za to że chciał się ścigać czy za to' date=' że jeżdzi BMW? odnoszę wrażenie, że lecą takie a nie inne epitety, w stylu dresiarz, debil itd. tylko dlatego, że jechał autem tej marki. quote'] No niestety (albo na szczescie) sie tak utarlo ze bmw to glownie szpanerska fura,wyznacznik ststusu w pewnych sferach i tyle......kwestia mentalnosci ludzi ktorzy sa uzytkownikami ww landaryn i ich problem!Osobiscie z bmw to tylko RWD mi sie podoba (sam uzywam samochodu z tymze napedem) i uwazam ze jest to jedyny sluszny naped (poza 4x4)!!!a motorek bardzo ladnie smignal ten winkiel nie ma co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 31 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 a motorek bardzo ladnie smignal ten winkiel nie ma co!!! o ile pamietam to wchodzimy w niego okolo 135-145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Podziwiam was panowie :mrgreen: Ja tam ostatnio samochodem jechalem (ale z żona i dwójką dzieci, nie mówiąc o bagażu-mam kombi) i kolo 100 km/h bylo trudno :-D p.s. może kiedyś jak dorosne do Sporta(narazie CBF600 czyli sport-turystyk) to mnie nauczycie "pochylania" się :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 to mnie nauczycie "pochylania" się To od razu kup sobie motocykl, a nie motorynkę. Bierz R6, ew. 636, 600RR i się nie zastanawiaj... Potem winkle na Prymasa i jazda... Jedyne miejsce w Wawie, ale niezbyt bezpieczne. Może zakręt w Radzyminie... A może Michalczewski zbuduje tor pod Wawą jak obiecał i będzie można ganiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 To od razu kup sobie motocykl, a nie motorynkę. Bierz R6, ew. 636, 600RR i się nie zastanawiaj... Jeszcze chwilkę :( A może Michalczewski zbuduje tor pod Wawą jak obiecał i będzie można ganiać...Tak jak z klubem bokserski? he he he Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 super ujecie, trafilo akurat na to kiedy byla kamera, a jesli chodzi o BMW ,to gosciu poprostu spanikował i zacza chamowac i co wiecej tzeba, gdyby nie chamowal to by ładnie przejechal zakret,BMW ładnie trzymaja sie w zakretach, sam miałem 520 150KM bez gazu, i nie jestem dresiazem, a dla mnie to esesja samochodu :( Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-SV Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Dwupasmówka przy Rabce jest w moim rejonie jedyną sensowną drogą gdzie można sobie porządnie potrenować i poczuć się jak na torze wyścigowym. Jak jeszcze było ciepło to często tam jeździłem i potrafiłem zrobić z 20 rundek do znudzenia. Jadąc z góry są 2 lekkie zakręty w prawo. Pierwszy na luzaka 130, drugi troche mocniej 120 a później jest prezentowany na wideo który bardzo lubię, cholernie ostry w lewo, w mocnym złożeniu około 100. Kolejny jest w prawo, torche szybszy 110-120. Dłuższa prosta w dół i kolejny ostry zakręt w lewo można przejść gdzieś 120-130. Pod góre jest podobnie z tym że trzeba kręcić na prostych pod czerwone pole. Fajny jest też ostatni w lewo pod górę przed kościółkiem można go zrobić ile fabryka dała a że mi w SV-ce dała 72 koniki to robie go gdzieś 160-170. Wszystkie prędkości podałem w środku zakrętu przy maksymalnym złożeniu. A potem po hamulcach i znowu na dół i tak aż się znudzi lub gdy pały przyjadą :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Kiedys jechałem ta drogą i my X5 wchodzilismy w zakret ok 100km/h i to bylo wszysztko co mozna bylo autem a koło nas koleś na zx9r tylko smignoł w tym zakręcie;D może to ktoś zwas :( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Fajny jest też ostatni w lewo pod górę przed kościółkiem można go zrobić ile fabryka dała O ile mnie pamięć nie myli to chyba Naprawa się to miejsce nazywa... Zawsze daje mi to sporo do myślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi