Pitu Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 OK - zassałem ten od FATa bez żadnych wspomagaczy i śmiga ;) A co do STC to fajny trainerek, no i muzyka zrobiona specjalnie dla nich :D EDIT: byłby ktoś taki dobry i podal tytuły (najlepiej wszystkich) piosenek jakie pojawiły się w SD1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Moim zdaniem STC ma fajny film ale podkład muzyczny to największa porażka jakiej słuchałem - no ale może są tacy którym się podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Moim zdaniem STC ma fajny film ale podkład muzyczny to największa porażka jakiej słuchałem - no ale może są tacy którym się podoba;) mówisz o SD czy STC bo to dwa rózne filmy... Tak czy siak zdziwiłbyś sie jak NIEWIELU jest takich jak ty- którym sie nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 A film STC mozna juz kupic oficjalnie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82080665 Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 mówisz o SD czy STC bo to dwa rózne filmy... Tak czy siak zdziwiłbyś sie jak NIEWIELU jest takich jak ty- którym sie nie podoba... Możliwe. Mówiłem o STC oczywiście. Zresztą tam śpiewają o szybkiej jezdzie a na trailerze jakoś jej nie widzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Tak czy siak zdziwiłbyś sie jak NIEWIELU jest takich jak ty- którym sie nie podoba...wydaje mi się że wszystko jest kwestią gustu mi akurat się podoba uważam że fajnie zgrane i dopasowane do filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Moim zdaniem STC ma fajny film ale podkład muzyczny to największa porażka jakiej słuchałem - no ale może są tacy którym się podoba;) nie jestem fanem takiej muzyki, ale w tym filmie daje za*eb*sty efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi