enduroguy Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Ja jechałem na odblokowanej Dt i mojej zablokowanej na CDi- róznica jedynie w V-max bo u mnie w pewnym momencie poprostu obroty stają w miejscu.No tez mi sie tak zdaje, ale chyba wiekszy gaznik, cylinder i sportowy wydech powoduja przesuniecie maksymalnej mocy w wyzszy zakres obrotow prawda? Bo ile taka DT powinna krecic na pierwszym i drugim biegu (zablkowana)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Ale tu moc maksymalna jest na wyższych obrotach....i cdi ją kastruje...przynajmniej ja tak sądze....No i mnie jakub wyprzedził :)A warto kupić membranki tuningowe malossi?? Dużo to da?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Ale tu moc maksymalna jest na wyższych obrotach....i cdi ją kastruje...przynajmniej ja tak sądze....u mnie niestety tak jest :) tylko ze umnie jest to bardziej odczuwalna bo twoaj dt lepiej gania od mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 No to EnduroMAx wreszcie sie na swoim motocyklu przejedzie :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Bo ile taka DT powinna krecic na pierwszym i drugim biegu (zablkowana)? na 1 leci mi do 10000 na 2 tylko 9000 (tak mniej więcej) ale na czerwone pole nigdy nie moge wejść. Tylko że jak on ma tak zrobioną DT to jego moment obrotowy kończy się chyba znacznie dalej i tak jak mówicie kastruje CDi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Mojemu kumplowi kręci do równych 12 tys!!!!;d;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Na luzie każda tyle wykreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Na luzie każda tyle wykreciTa??Jakoś nie zauwarzyłem normalnie to moze do 12 nie dojdzie ale z10 albo 11 bedzie na bank, musuiałbym sie spytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ta??Jakoś nie zauwarzyłem normalnie to moze do 12 nie dojdzie ale z10 albo 11 bedzie na bank, musuiałbym sie spytac.Ja nie musze sie pytac, bo DT 80 przez moje rece przwineło sie klkanaście i kazda praktczynie na luzie kręciła do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ja ma zablokowane CDI i na luze 12 000 idzie lekko także nic nadzwyczajnego w tym nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Mojemu kumplowi kręci do równych 12 tys!!!!;d;d Oj nie był bym tego taki pewnien jego DT ma już tłok taki luźny że jeszcze troche i będzie latał po cylidrze we wszystkie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Mojemu kumplowi kręci do równych 12 tys!!!!;d;d Oj nie był bym tego taki pewnien jego DT ma już tłok taki luźny że jeszcze troche i będzie latał po cylidrze we wszystkie strony.Ale co sie wkreciła to sie wkreciła 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Mojemu kumplowi kręci do równych 12 tys!!!!;d;d Oj nie był bym tego taki pewnien jego DT ma już tłok taki luźny że jeszcze troche i będzie latał po cylidrze we wszystkie strony.Ale co sie wkreciła to sie wkreciła 8) Dokręć ją do 15 tys. zobaczymy co się stanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 bym sie pochwalil jak sie moja Suzi kreci, ale nie ma obrotomierza :roll: co do obrotow, to zalezy od blokad i bodajze od wyregulowania gaznika jak od samego gaznika tj. miedzy innymi ustawienia iglicy etc.jak mialem gaznik zle uregulowany to na wyzszych obrotach nie dalo sie wytrzymac taki halas bo strzelalo z rury ze nieporozumienie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Dokręć ją do 15 tys. zobaczymy co się stanie :-)Bez jaj to nie ścig 600seta tylko 80tka, to jest nie reallne przy standartowych czesciach i ustawieniech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi