Gość brys Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Chyba to ma 45cc ale niejestem pewien :| Linka gazu pasuje od komarka ;)Duży kłopot jest z nakrętką kolanka wydechowego - trzeba dorabiać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Linka gazu pasuje od komarkanie pasuje :Da czemu ? bo otoz ta linka jest zaprasowana w przepustnicy i jak kupoujesz linke to wraz z przpustnica przynajmniej tak bylo w tym co jezdzilem i na gieldzie sprzedawali linki wraz z przepustnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 To niewiem. Wujek ma komarowską. Nasz drugi silnik (który ojciec oddał inemu wujkowi :cry: )też chyba miał miejsce na normalnego grzyba (chyba - niepamiętam żeby miał coś niestandardowego typu zintegrowana linka).O ile pamiętam symbol gaźnika to K35 ale ręki niedam sobie za to uciąć :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Ten komarek to nawet, nawet wyglada :-D Najbardziej to kulałem z tych super chiper magicznych fredzelków...Jestem ciekaw co ta za silnik????Komarki miały przecież dużą cewke w silniku a pozatem ten kształt mi nie pasuje. A co do roweru z silnikiem to kumpel miał ale nie BMXsa bo to rower wyczynowy nie stwozony kompletnie do silnika wiec nie wiem jak to moze wygladac i jezdzic :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 brugi, ciekawy jesteś :banghead: Właśnie rozmawiamy o tym, że ten silnik w "komarku" jest rowerowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Sory Brys nie jestem w temacie:p Coś ostatno trudno ze mna sie dogadać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 30 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 A co powiecie na to: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70217763 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70216030 :?: Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 koszmarek i jaki wydech :-D ciekawe z jakiego auta wycioł a ten od jawki mysli ze zrobil monsterka (te 2 tlumiki zadarte ) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 W jawce podoba mi się lakier a w komarku wytłumaczenie braku papierów :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 koszmarek i jaki wydech :-D ciekawe z jakiego auta wycioł RURE OD NISSANA MICRA Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 ja piernicze :-D z nissana do komara :-D pol dnia sie z tego smialem :( ludzki talent nie zna granic :twisted: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 w tej jawce sam pomysł jest bardzo dobry ... tylko z wykonaniem i doborem wszystkich elementów już hu**ia 8) :-) a co do koszmarka => :-) :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70373055 :-D :-D :-D ach ta wyobraźnia i gust... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Te całe "TUNINGI!!!" mnie czasami osłabiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Te całe "TUNINGI!!!" mnie czasami osłabiaja. Dokładnie :-D Ale bym się śmiał jak bym zobaczył EXTRA stuningowanego komara który lata z prędkością 100km/h 8O ŻYĆ NIE UMIERAĆ! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi