andziafront Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 jawka nawet smieszna ale dla mnie jest za duzo przestrzeni (np. wolne miejsce miedzy bakiem a cylindrem) ten ogar trzy biegowy jest tragiczny szczegolnie ten orzel na baku z foto z boku myslalem ze bak jest na tasme bezbarwan przyjebany do ramy :-D a co do tego simka to zielony kolor jakos srednio mu pasuje a ten drugi simek to mi sie sam z siebie nie podoba a tak po za tym nie widze tam ni chu*a tuningu no chyba ze tuningiem jest to koszmarnie amatorskie malowanie niektorych czesci na czerwono :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 u nas jeden leb mial simsona i po glebie jego kolegi skleil na tasme bezbarwa dziure w baku. :-D Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 u nas jeden leb mial simsona i po glebie jego kolegi skleil na tasme bezbarwa dziure w baku. :-D 8O ja bym sie bał tym jeździc 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odi Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Tu macie przykład pięknego WT :-D http://www.bikepics.com/pictures/295311/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 :-D :-D Niektórzy ludzie nie mają gustu ? :) Albo jeździ na tym szalony 10 latek Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 26 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Hehe. Podniesiony przedni blotnik ladnie sie pokrywa z tymi fredzlami (czy jak to tam sie zwalo :) ) na manetkach 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 tyle ze takie cos bylo bodajze produkowane seryjnie tylko bez tych frędzli i tego blotnika ala cross ( byl normalnie kiedys ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 "Kros" jak sie patrzy. Takich powinni kastrować ... ALe ten pierwszy to fajny-odrazu widac ze jakiś show bike ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Ten Komar z 1991 roku to z komarem ma wspólne jedynie koła...Zresztą silnik ma fajny :D Doczepny-rowerowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 27 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 a propo silnika rowerowego: glosny jest taki silniczek ? i mozna go zmontowac z kazdym rowerem ? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Silnik ma głos podobny do komara - może trochę niższy dzwięk na wydechu z jedną przegrodą (projekt by my wujek ;) )Podejdzie raczej do większosci normalnych rowerów. Nie wiem jak z rozmaitymi góralami... W starym, klasycznym roweze na kołach 28' i zębatce od WSK szło to wujkowi około 40 - 45km/h. Moc może z 1hp, ale do roweru to i tak dużo. Jeśli mu się pomaga pedalami to lepiej się zbiera niż komarek :DNajwiększy problem natury technicznej to montaż zębatki do koła (z lewej strony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 cichy, ale nie na każdy rower np. na bmx nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 piasektt - prubowałeś może?? Bo miałem taki chytry plan, coby od wujka odkupić ten rower (zwany u nas "Pierdzikółko" ;) ), ponieważ od roku może dwuch stoi nieużywany i rdzewieje... Chciałem wsadzić silniczek do mojego starego BMX'a, z którego wyrosłem 10 lat temu... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 27 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Ciekawy patent taki bmx z silnikiem. Ile takie cudo ma ccm3 :?: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69532012 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69011334 Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 ja jezdzilem bmx z tym silnikeim i powiem ze to sie dobrze zbiera (a ze linki gazu nie mielismy tzn pekla i jest nietypowa to paluch spelnial role przepustnicy )tyle w tem rowerku patentow bylo ale szlo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi