Frencci Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 W okresie letnim co wtorki byly organizowane treningi z wirazowymi,karetka itd.Poczytaj posty w sprawie toru czy wyscigow. Jest tez kupa fotek.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 szukam szukam i nie moge znalesc :) masz moze jakiegos linka do tego tematu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 szukam szukam i nie moge znalesc Sadmasz moze jakiegos linka do tego tematu ??http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=32231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 to zem sie wyglupił :) dzieki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 z tego co wiem w nowym sezonie znów pomiesza się personalnie, przedewszystkim wraca po niemieckich wojarzach A.Pawelec, nie będzie już Teamu PPG, Tomek Mołek też sprzedaje swoje R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Małka R1 jest nawet na Allegro wystawione: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=84852054 Cena minimalna spooora... Ciekawe tak BTW ile będzie chętnych i jak będzie wyglądać kontrowersyjne nieco R1 Cup. A mnie za to cieszy, że w klasie SSP600 będzie można w końcu zobaczyć chyba pierwsze ZX-6RR '05 :buttrock: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Cena minimalna spooora...no ale też wiadomo za co się płaci bo wyposażenie to ma niczego sobieciekawe za ile ostatecznie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 R1 Cup :arrow: za kupno motocykla R1+ drogowe owiewki + komplet 6, albo 8 teraz nie jestem pewna opon, i z tego co wiem o ile sie nie myle mają mieć zawieche z górnej pułki Ohlinsa :mrgreen: Całośc wraz zapłata jest wliczona w to ma kosztowac bagatelka 75 tysiecy złotych :D ( :buttrock: ?!@##$%^%??!!) Pytanie ilu bedzie chetnych?? A no i nagroda głowna jak jest do zgarnięcia to uwaga Yamaha YZF R6 z 2006 roku (czyli ta najnowsza, a zarazem wedlug mnie najbrzydsza :banghead: Yamaha) Młoda <= Szpiegu forumowy na torze ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Pewnie sie zdziwisz ale chetnych bedzie sporo... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Fajnie by było gdyby tych chetnych było sporo, przynajmniej będe mieć zajęcie, myhy myhy, marzenie :arrow: mysleć i posklejac fakty dokonane i nie, aby mieć moto własne (kiedy to nastapi, kurczaki nie mam zielonego pojęcia :roll: ) Młoda<= Szpiegu forumowy na torze :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 było chyba 25 miejsc z tego co słyszałem to już chyba lista jest zamknięta ale wiem to z niezbyt pewnego źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 R1 Cup :arrow: za kupno motocykla R1+ drogowe owiewki + komplet 6' date=' albo 8 teraz nie jestem pewna opon, i z tego co wiem o ile sie nie myle mają mieć zawieche z górnej pułki Ohlinsa :mrgreen: Całośc wraz zapłata jest wliczona w to ma kosztowac bagatelka 75 tysiecy złotych ;) ( :P ?!@##$%^%??!!) Pytanie ilu bedzie chetnych?? A no i nagroda głowna jak jest do zgarnięcia to uwaga Yamaha YZF R6 z 2006 roku (czyli ta najnowsza, a zarazem wedlug mnie najbrzydsza ;) Yamaha) Młoda <= Szpiegu forumowy na torze :crossy: :D[/quote']Zabrzmi to dziwnie,ale cena jest niewygorowana. W porownaniu z cena za sprzet uzywany w SBK, to sa smieszne pieniadze... A przepisy zabraniajace zbyt wielu przerobek, znacznie zmniejszaja koszt. Co do R1 Małłka, to dziwne troszke ze pozbywa sie tego. Przed swietami rozmawialem z jego bratem i mowil ze Tomek w tym sezonie nadal bedzie sie scigal. Chyba ze zmienia klase na Stocki(takie byly plany) bo ta jego erłana to juz prawdziwa babcia jest... ale to co ma w niej zamontowane, to warte niewiele mniej niz cala Rjedynka prosto z salonu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Pewnie sie zdziwisz ale chetnych bedzie sporo... :)Podobno na dzień dzisiejszy zaliczkę na R1 Cup wpłaciło 6 osób... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Mysle ze ta klasa nie jest skierowana do ludzi ktorzy sie przygotowywuja do sezonu calymi miesiacami... Jeszcze zima nikt nie mysli o sciganiu sie :mrgreen: :clap: Przyjdzie ciepelko to zobaczymy ;) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Mysle ze ta klasa nie jest skierowana do ludzi ktorzy sie przygotowywuja do sezonu calymi miesiacami...No właśnie - to do kogo zatem skierowany jest ten puchar? Przypominam, że startować można jak na razie tylko na motocyklach pucharowych... Poza tym pierwsze wyścigi za niewiele ponad 2 miesiące. Treningi pewnie zaczną się juz w kwietniu. Jeśli kogoś stać żeby ot tak, bez przygotowania, wywalić prawie 75 kawałków, bo mu się ścigać zachciało, to... ma fajnie. :clap: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi