Ciowiec Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam, mam pewien problem z mają tską 150. Otóż kiedyś wymontowałem filtr powietrza wraz z gumowym krućcem ssącym. W ten sposób przejechałem kilka kilometrów i zauważyłem, że rama za gaźnikiem jest wilgotna od oleju, tzn. że jakby wracało mieszankę wstecz. Czy jest to zjawisko normalne po wymontowaniu filtra, czy może coś jest nie tak? Proszę o poradę...... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Ja tak mam, wydaje mi sie to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 wilgotna - normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 po co ty zdjołeś ten filtr:/ jest to normalne zjawisko w 2T:) Występuje tylko na penych obrotach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 21 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Dzięki za odpowiedzi :) Filtr zdjąłem z ciekawości i potem go zaraz założyłem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi