Banan_007 Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 w linku pisze ile dal taaa, ale aukcja bedzie trwala jeszcze przez 6 dni :lol: a najwyzsza oferta na aukcji raczej nie nalezała do trajka66 dobra masz racje :) nie patrzyłem dokładnie HONDA - fajna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 No nie wiem czy zakonczy ta aukcje czy nie to mnie nie interesuje. Ja allegro traktuje jak ogloszenia. Jade z kasa - jak sprzet ok to biore i juz a nie jakies licytacje. Dzisiaj sobie kolo garazu smigalem to fajniutko idzie. Jest jeszcze kilka spraw do roboty (tylnie klocki wymienic, przerywacz przeczyscic, styki przy tylniej lampie, wymienic olej) i kilka innych pierdół. Wie ktos moze jak w tej nsr sie zdejmuje siedzenie 8O , bo sie z kumplem meczylem 30 min i nie sciagnelismy 8O . Trzeba tam gdzie jest zamykanie do kasku wlozyc kluczyk i przekrecic i siedzenie powinno odrazu sie wyjąć ? Sorki no ale nie moglismy zgadnąć co to za patent :roll: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 szkoda tylko dzwieku kosiarki ale w zamierzeniu na A1 to motorek super(choc strikte scigacze nie sa "w moim typie), cena tez niezla :!: podoba mi sie malowanie, CBRki tez chyba takie maja. jesli jest sprawny i chodzi jak nalezy to naprawde za taka kase wyrwales super sprzecik :!: p.s. na kat. A jednak nie rozdrabnial bym sie na 125 ccm. pelnego baku, szerokich drog, gumowych drzewek, przyczepnosci i bezawaryjnosci! p.s.2. no Grzechu nie spodziewalem sie ze kupisz tego typu moto 8O :) Gratuluje i pozdrawiam (oraz czekam na odpowiedz na PW :))Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Siedzenie zdejmuje sie wkladajac i przekrecajac kluczyk, nastepnie trzeba nacisnąć w strone ziemi taki "wihajsterek" ktory jest tam umieszczony. Tez mialem ten sam problem z moja :) pzdr - kilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Siedzenie zdejmuje sie wkladajac i przekrecajac kluczyk, nastepnie trzeba nacisnąć w strone ziemi taki "wihajsterek" ktory jest tam umieszczony. Tez mialem ten sam problem z moja :) pzdr - kilu po naciśnięciu do dołu tego wihajsterka siedzenie POWINNO odskoczyć, ale czasem nie odskakuje i trzeba je ręcznie podciągnąć do góry przesuwając do tyłu (cały czas trzymając wciśnięty do dołu wihajsterek - ogólnie jeśli odskakiwanie siedzenia nie zawsze działa [jak u mnie ;) ] to manewr wymaga wprawy :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Siedzenie zdejmuje sie wkladajac i przekrecajac kluczyk, nastepnie trzeba nacisnąć w strone ziemi taki "wihajsterek" ktory jest tam umieszczony. Tez mialem ten sam problem z moja :) pzdr - kilu Wszystko proste jak budowa cepa ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Gratuluje nowego nabytku :)Żeby służyła jak najlepiej ;)No i to "Chąda Panie" :mrgreen: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi