PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Chamonix to to nie jest... Ale chamów też jest dość Moze byś browarny napisał konkreta a nie walił spamu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Konkretnie to ja ostatnio lubię spamować ;) A tak w ogóle to jak się nie da w grudniu to trza w styczniu po sylwestrze i już.Dostać chałupę w górach w dniach 24-31 grudzień zawsze graniczyło z cudem. SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 No jak się uda dojść do siebie po zmianie roku to może przenieść imprę na około 20. stycznia??? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Powiem szczerze ze liczylem na impreze sylwestrowa, (nie tyllko ze wzgledu na brak innych opcji :twisted: ), ale jezeli sie nie uda na sylwka to chyba lepiej byloby troche odwlec termin np na koniec stycznia, bo i kasy nie ma po sylwku, a imprezowac 2 razy w ciagu kilku dni a potem przez kilka miechow nudzic :?: Lepiej rozlozyc rownomiernie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Coś jeszcze pomyślimy ale pozniej po 15 stycznia to juz sesja na karku iw lecze sie az prawie do marca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kruca wszystko ladnie pieknie ale niestety pod koniec stycznia wielu osobnikom z 4um zaczyna sie sesja czy jak to sie tam nazywa - jedyne dwa tygodnie kiedy cos tam rzeczywiscie robi sie zwiazanego z uczelnia :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kruca wszystko ladnie pieknie ale niestety pod koniec stycznia wielu osobnikom z 4um zaczyna sie sesja czy jak to sie tam nazywa - jedyne dwa tygodnie kiedy cos tam rzeczywiscie robi sie zwiazanego z uczelnia Twisted Evil[/quotehehehehe juz widze jak sie trole ucza hahahahahah dobre przeciez i tak bedziecie sesje przedluzac i warunki brac wiec nie demonizowac :twisted: pozdrojerry ============GSF 600S BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 najlepiej 7.01.06 zrobic i koniec gadania.tydzien na wytrzezwienie po sylwku styknie.bo potem bedziecie truc wlasnie ze sesja, ze poprawki az do maja tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 az do maja tak I wlasnie w maju chlejemy bo potem zas w czerwcu sesja ;) :arrow: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kruca PGR palo !!! dup..y dales :)pomysl ty czy zeczywiscie gdzies sie nie da pomiescic tych co tam przyjada ;) bo wiekszosc najbardziej pasuje termin grudniowy(urlop sylwestrowy) a po pierwszysm stycznia to juz cianko bedzie... ja np w styczniu moge pomazyc o wolnym wiec kabinuj kabinuj ... jesli mlodo ... napic sie chcesz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kruca wszystko ladnie pieknie ale niestety pod koniec stycznia wielu osobnikom z 4um zaczyna sie sesja czy jak to sie tam nazywa - jedyne dwa tygodnie kiedy cos tam rzeczywiscie robi sie zwiazanego z uczelnia :twisted:No właśnie niestety ale końcówka stycznia to sesja a przed sesją to z 2 dni pouczyć się trza :) no w końcu my polibuda jesteśmy :mrgreen: A ja tak bardzo chciałam się jeszcze z Waszymi mordami nachlać w starym roku po imprezie w Rockersie :mrgreen: PGR - gówno mnie to obchodzi kombinuj cuś ;) :) :mrgreen: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Z tego co mi wiadomo to PGR ma jakis poniemiecki bunkier zaraz kolo chalupy to moze tam bysmy przekimali :twisted: Jak sie dobrze zaprawimy to nawet ostra polska zima nie bedzie nam straszna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 "PGR - gówno mnie to obchodzi kombinuj cuś " Dobrze gada... Impreza ma byc jeszce w tyym roku i koniec :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Skoro tak twierdzicie... Ja tylko rzuciłem alternatywę na stół ale jak ma być to będzie I CH&*(J :!: :twisted: Coś wykombinuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 NO TAK JUZ LEPIEJ teraz to sie postaraj o meline: z basenem, jakuzi, tv, kortami, fitnes,odnowa biologiczna ,NO I PRZEDE WSZYTKIM Z DARMOWYM BARKIEM... wtedy wybaczymy ci te chwile zwatpienia i :-D :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi