Browar Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 po imprezie w Grupie Polodnie w Wegierskiej Goorce nic w Twoim zyciu nie bedzie juz takie jak przedtem. buhahahhaha :-D :-D :-D :-D :-D :P to jest najlepsze zdanie z wszystkich :P :P :-D :-D :-D oddaje całe sedno tego typu imprez !! :evil: :D :D :P :mrgreen: POZDRO !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Znam lepsze zdanie które oddaje całe sedno: Kto nie pije niech sp^&(*la - DO PIEKŁA :twisted: :evil: :mrgreen: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 IMPREZA U PGR'a :arrow: KAŻDA DUPA SIE ROZBIERA :!: :!: :!: :arrow: :mrgreen: mam nadzieje że o tym hasełku nikt z was zjebusy nie zapomniał :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Mam nadzieję, że przypomnisz je w tym roku :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Te Dziadu kącik złamanych serc w temacie obok :D :mrgreen: Chodziło mi o mojego posta znacznie niżej (niestety stronka odpala się od góry) ale nie ważne, istotnym jest fakt, iż jeśli sie złoje, to mam zapewnioną opiekę i okłady z młodej piersi :evil: Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Tak Dziadu przytule Cię... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Tak Dziadu przytule Cię... :mrgreen: Już nie moge się doczekać :twisted: Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 PGR moze byc tak przestal ze czata robic i panienki wyrywac a wziol sie do zalatwiania !!!:Pmy tu czekamy na jakies informacje !!! a to ze znajdziemy utulenie w twych ramionach to kazdy wie :Dnic sie nie boj bedizesz mial klientele :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Bronx przeca wiesz ze masz w Goorce BANA :D :twisted: Konkrety w tym tygodniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ban (ang. zakaz) – stan, w którym ... nie może skorzystać z pewnych zasobów lub usług dostępnych publicznie ... :-) a to ja cie s*am |:D publicznie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 MIałem na myśli BANAna :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 No to BANAna se zapodamy :D ale za sklepem ... hmm albo i publicznie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 PAGOORECK :?: :twisted: łato moja droga.... jakieś konkrety byś zapodał :P ;) :P :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Nom byłem znowu się nawaliłem i już prawie załatwiłem... Słuchajcie no jest problem bo już od października są wszędzie rezerwacje na ten termin... I tu pada pytanie i jednocześnie propozycja przeniesienia zlotu zimowego na jakiś odpowiedni termin styczniowy (najlepiej początkiem stycznia) Spróbuje jeszcze wybadać teren przez wtyki ale bedzie problem bo to dosc znana tursystyczna wioska... Więc jak :?: Wypowiadajcie się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 bedzie problem bo to dosc znana tursystyczna wioskaSe nie schlebiaj, Chamonix to to nie jest... ;) SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi