KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No na Sylwka to raczej nie zostane ale jeżeli będe jechal to moge 3 osoby zabrać :mrgreen: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Toś teraz walnął off- topica... Jest już temat o Wrocku w tym dzialeZapewne chodzi o temat, który mam w podpisie, tyle, że termin to 3-4.12.2005. A jeśli chodzi o Sylwestra, to jeśli nie będę pracować, to jak najbardziej jestem chętna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Adu Poludnie powita Cie z otwartymi ramionami i otwarta flaszka... :D SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Adu Poludnie powita Cie z otwartymi ramionami i otwarta flaszka... :mrgreen: mam nadzieję...... :mrgreen: a flaszka, to niech będzie zamknięta, co by procentów nie gubiła :mrgreen: dopiero jak zasiądziemy, to się ją otworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No kurde jak balować to na całego :mrgreen: . W końcu trza kiedyś sie napić, ja tam po Wrocku na balety do Goo... coś tam tyż jade :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No kurde jak balować to na całego oj, już widzę, że będzie ostro :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Adu jak dobrze pójdzie ;) i balety we Wrocku się przeciągną :D to my bezpośrednio pojedziem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Adu jak dobrze pójdzie i balety we Wrocku się przeciągną to my bezpośrednio pojedziem He he :-D Rewelacyjna perspektywa! Ale niestety jestem teraz człowiek pracujący, więc nie ma tak dobrze :D W końcu na moto trzeba zarobić, bo z nieba nie spadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Szkoda, ale co by nie było ja na tę imprezę się piszę. Może mój "Tatko" z delegacji zjedzie to z nami na chlańsko pojedzie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Adu chodziło mi o inny temat ale z podobną tematyką 8) Niusy co do konkretów niebawem gdyż niestety jak byłem ostatnio w Goo... coś tam to nie wiele pamiętam z tego pobytu... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Adu chodziło mi o inny temat ale z podobną tematyką A to przepraszam, widocznie nie sprawdziłam dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Hmmm... jak by zorganizować jakiś zbiorowy/składkowy transport z Warszawy do Górki i na zad' date=' a imprezka obejmowałaby sylwestra, to prawdopodobnie ja i Asia pisalibyśmy się na noworoczny forumowy ochlej z grupą południe[/quote'] Dziadu czytaj uważnie : pamietaj: po imprezie w Grupie Polodnie w Wegierskiej Goorce nic w Twoim zyciu nie bedzie juz takie jak przedtem... :-) Ja bym Ci proponował najpierw spróbować 3-4-5 grudnia - bo jak spieprzysz Asi Sylwestra to Ci do końca życia będzie pamiętać :D ' date=' a tak, jak się jej nie spodoba, to do Sylwestra Ci wybaczy ;) Niusy co do konkretów niebawem gdyż niestety jak byłem ostatnio w Goo... coś tam to nie wiele pamiętam z tego pobytu... Sam widzisz - pojechał - miał coś załatwić - i nie pamięta czy załatwił czy też nie ! Szacuneczek PGR !!! :mrgreen: Ty to potrafisz przekonywać ! :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No to była chyba najlepsza reklama dla tego bezalkoholowego ;) zlotu :D :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja bym Ci proponował najpierw spróbować 3-4-5 grudnia - bo jak spieprzysz Asi Sylwestra to Ci do końca życia będzie pamiętać :D , a tak, jak się jej nie spodoba, to do Sylwestra Ci wybaczy ;) Nie bójmy bidy, Ci którzy znają Asię i mnie, to wiedzą, że raczej bedziemy się dobrze bawić, nie kłócimy się, nie robimy scen a sytuacje stersowe?? :roll: jeśli w ogóle się pojawią załatwiamy TYLKO między sobą. W związku z powyższym, jeśli Dziadzisko zabaluje, to może liczyć na troskę swojej połowicy ;) Dla przypomnienia: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...der=asc&start=0 Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Te Dziadu kącik złamanych serc w temacie obok :D :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi