maciej MT01 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Czy któryś z kolegów wie może gdzie można dostac taki pług pod silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 gsg-mototechnik 235 euro lub carbon 320 euro mowa o pługu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ceny masakra :banghead: będzie trzeba wykombinowac coś samemu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekmt-01 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Maciej... a zobacz sobie jakie dekle boczne do silnika z szybką mają w gsg-mototechnik. A jaka cenaaaa.... Cytuj MOTOCYKLE SĄ JAK WÓDKA,PRAWDZIWA JAZDA ZACZYNA SIE OD LITRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAŚ26 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dla mnie idą te kominy:)))))))jutro montaż:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kurde tylko pamiętajcie że kominy będą świerze więc dzięk może być średni bo materiały są jeszcze nie wypalone. 1000-1500km trzeba im dać czasu. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAŚ26 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Powiem tak EDHAUST zrobił dobrą robote :)Mt-ek to już nie BOLEK I LOLEK :)hehe kominy wyszły za*eb..dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Czy możesz już coś powiedzieć o głośności-pojeździłeś?-nawet tak na przyszłość dla innych by nie ryzykować nadmierną głośnością. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAŚ26 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Wydechy sa b.głośne ale fajne:)za...j*b,strzelają:)O której jest ta msza w cz-ie?i gdzie sie Piekary spotykaja żeby tam wyruszyć wszsycy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtengi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam. Czujnik temperatury jest przymocowany na tyle przedniej lampy. Jest to taka czarna kostka do której dochodzą kable, sprawdzić trzeba czy jest dobry styk na połączeniu przewodów na wtyczce czujnika. Następnie wejść w tryb diagnostyczny do komputera i pod numerem 5 wyświetlana będzie temperatura powietrza własnie z tego czujnika. jeżeli wyświetla poprawna temperature to znaczy ze czujnik dziala tylko gubi styk gdzieś na złączce lub przetartym kablu. W trybie diagnostycznym pod numerem 62 wykasować wszystkie błędy i zobaczyć czy znowu zacznie pojawiać się kod bład 22.Spotkałem sie z podobnym przypadkiem braku styku na złączu i co jakiś czas pokazywało błąd. rozebrałem lampe i znalazłem ten czujnik - wielkie dzięki :buttrock: okazało się że ta kostka jest uszkodzona (widoczne pęknięcie). Jutro zapytam w serwisie czy mają coś takiego. no i już wszystko jest ok :buttrock: - wymieniłem czujnik na nowy (cena 97 zł w serwisie) i żaden błąd teraz nie drażni oczu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ja też opanowałem sytuacje z tym moim odpalaniem,zmieniłem cały przełącznik na kierownicy i jest igła,coś było nie tak z przyciskiem rozrusznika,zmieniłem też cały napęd i sprzęt jest jak nówka :buttrock: więc weekend majowy spędzimy w Zakopanym :icon_biggrin: .Poszukuje teraz jakiś ciekawych klamek tuningowych,najlepiej o standardowych wymiarach,jakby ktoś wiedział i miał jakiś sprawdzony model to prosze o porade :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasko444 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak by ktoś potrzebował to posiadam do MT-01 w pliku PDF instrukcje obslugi oraz pełną Service manual. Wszystko po angielsku. Witam, jestem nowy tutaj, dopiero co kupiłem mój wymarzony motocykl, jesli moglbys to przeslij mi ta serwisówke MT 01 na mojego maila [email protected] jestem przed wymiana oleju w lagach wraz z uszczelniaczami i oleju w silniku, zastanawiam się co wlać, pozdrawiam i z góry wlk. dzieki Adas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtengi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Cześć Adasko444 - gratuluje słusznego zakupu :buttrock: ...a tak z innej beczki to zauważyliście pewną regułę? Jakoś nikt poniżej 28 roku życia nie jeździ MT-kiem - wszyscy mamy więcej lat na karku :blink: Czyżby do tego sprzętu trzeba dorosnąć czy jest w tym coś innego :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekmt-01 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jak by ktoś potrzebował to posiadam do MT-01 w pliku PDF instrukcje obslugi oraz pełną Service manual. Wszystko po angielsku. Witam, jestem nowy tutaj, dopiero co kupiłem mój wymarzony motocykl, jesli moglbys to przeslij mi ta serwisówke MT 01 na mojego maila [email protected] jestem przed wymiana oleju w lagach wraz z uszczelniaczami i oleju w silniku, zastanawiam się co wlać, pozdrawiam i z góry wlk. dzieki AdasWitam. Przesyłam na maila to 14 Mb więc trochę zajmie wysłanie. Cytuj MOTOCYKLE SĄ JAK WÓDKA,PRAWDZIWA JAZDA ZACZYNA SIE OD LITRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Cześć Adasko444 - gratuluje słusznego zakupu :buttrock: ...a tak z innej beczki to zauważyliście pewną regułę? Jakoś nikt poniżej 28 roku życia nie jeździ MT-kiem - wszyscy mamy więcej lat na karku :blink: Czyżby do tego sprzętu trzeba dorosnąć czy jest w tym coś innego :tongue: Ja mam 25 lat :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi