Gość gucio.motocyklista Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Niedawno nabyłem taki sprzęt i jestem nim osobiscie mocno zachwycony,nie ze względu na stan,tylko na stronę techniczną.Co o nim myślicie???? ps.postaram się jutro wkleić fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 przeciez to jest tak proste, ze juz chba bardziej byc nie moze :lol: nie wiem co cie urzeklo jesli chodzi o strone techniczna...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 nie wiem co cie urzeklo Może stan techniczny i wizualny ! :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 a ja mam takiego komara:http://www.polmot.skip.pl/index.php?mode=a...mode=view&id=49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 a ja mam takiego komara:http://www.polmot.skip.pl/index.php?mode=article&submode=view&id=49 Witaj kolego! Niestety nie masz takiego komara....Komar 230 był zupełnie inny niż twój 232.Mią silnik podobny do rysia,inne zaieszenie,lampę itp. Twój komar,ma siedzenie rometa pegaza,sinik rometa ,a takze tylnią lampę od Simsona sr 2-model z deklami aluminiowymi na gaznik i aluminiową osłoną na łańcuch.Twój motorower był prawdopodobnie sprzedawany w niemczech,jako niemiecki Komar,nazywałsię Mofa czy jakoś tak...Oczywiście był to wielki plagiat,lecz w komunie nikt nie zwrócił na to uwagi. :roll: :roll: :roll: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ziomek, PROCowi chodzilo o pokazanie swojego komara a nie to ze ma takiego jak ty Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 a ja mam takiego komara:http://www.polmot.skip.pl/index.php?mode=article&submode=view&id=49Twój komar,ma siedzenie rometa pegaza,sinik rometa ,a takze tylnią lampę od Simsona sr 2-model z deklami aluminiowymi na gaznik i aluminiową osłoną na łańcuch.Twój motorower był prawdopodobnie sprzedawany w niemczech,jako niemiecki Komar,nazywałsię Mofa czy jakoś tak...Oczywiście był to wielki plagiat,lecz w komunie nikt nie zwrócił na to uwagi. :roll: :roll: :roll: Pozdrawiam! mój komar miał silnik normalny na pedały i siodło szare (na zdjeciu silnik i siodło są dla picu)Komar ten był sprzedawany pod nazmą Mofa 25 żeby lepiej się sprzedawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 pod nazmą Mofa tylko żeby nie mylić Mofa z simsonem mofa 1 ani 2 bo to to były dopiero padliny :)A tak to fajny komarek gratulacje i gucio.motocyklista i PROCU Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Przepraszam kolego!! Masz naprawdę swietnego komara!!!...szkoda ze nie w oryginale... To mój komar: http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=1488 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Może kiedyś się doczeka renowacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 nie wiem co cie urzeklo Może stan techniczny i wizualny ! :roll: nie wyrywaj kolego forumowy slow z kontekstu....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 :-D :-D nie no jak foto zobaczylem to myslalem ze jjeb... z krzesla cieka Cie sporo pracy jesi oczywiscie chcesz go odnowic tak narazie mozesz sobie pojzdzic na stacjach PKP :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 zapraszam na moją stronę http://kryptamotocyklowa.of.pl/dział miting motors -> Arkadiusz lub Kamilkomarki kolegów którzy mają "świra"na ich punkcie dlatego rozumiem kolegęszczerze powiedziawszy to jeszcze w gorszym stanie wyremontowywali je niedługo zaktualizuję stronę o nowsze zdjęcia komarków :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Stronka jest superrr!!!!!! Mój Komarek nie jest NIGDZIE przegnity,a znalezc ten model w lepszym stanie graniczy z cudem,a uparłem się właśnie na ten model. ps.Ma ktoś może kontakt do tych gości ze stronki bo potrzebóje króćca ssącego do tego silnika.Za pomoc z góry dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 ps.Ma ktoś może kontakt do tych gości ze stronki :-D ja mam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi