01kriters Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 a jaki kierunek zamierzacie obrać??pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 No ja niestety wymiękam... Sobotę mam juz zajętą. Odbiję może sobie w niedzielę. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 a moze o 12? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 "Nieźle" było....:) Organizator wycieczki się wykpił i przyjechal tylko powiedzieć "cześć"....:)R6 naznaczona,nie dostała na stacji od kawy to się załatwiła inaczej :? ;)Mam nadzieję Kriters,że nie jesteś zbyt poobijany...Opisuj wszystko jak najszybciej...Ogólnie całkiem spoko się latało...Towarzycho jak zwykle rewelacyjne,tylko się porozjeżdżało po drodze... :P Dodatkowo czas umilany przez popisy na R1 :twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 ciekawe kto pojechał na obiad do organizatora hehechyba Darek bo został w Wawce zamiast towarzyszyć mi na trasie wrzućcie gdzieś fotki z wypadu i zamówcie pogodę na następne latanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Wycieczka oprócz smutnego incydentu to bardzo miła.Sorki że wam uciekłem w drodze powrotnej, ale jak spojrzalem na zegarek i wyobrazilem sobie jak w pracy beda na mnie krzyczec za spoznienie :) . To jakos manetka mi sie przyblokowalo w pozycji "on" :twisted: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 tyle na poczatek.... zaczelo sie ladnie i pieknie...... http://img427.imageshack.us/my.php?image=o...obraz0193le.jpg http://img427.imageshack.us/my.php?image=o...obraz0208cg.jpg http://img427.imageshack.us/my.php?image=o...obraz0211yj.jpg skonczylo tylko pieknie - co bylo dalej wiedza Ci co byli - nawazniejsze ze nikt nie poniosl strat cielesnych, a z takich sytuacji trzeba wyciagac wnioski na przyszlosc. Do nastepnego. Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Sorki że wam uciekłem w drodze powrotnej nikt cię nie gonił hehehe :-D :-D :-D pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 heh...szkoda gadać. czeka się kilka dni na sobotę a tu taka wtopa :) . mam nadzieję, że to nie był ostatni ładny weekend w tym sezonie i że następnym razem pośmigam z wami. pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 nikt cię nie gonił Przecież wiem że nikt mnie nie gonił. Wszyscy wiedza że ty jestes najszybszy :-D Tylko sorki ze sie nie pozegnalem tylko pojechalem szybszym tempem niz reszta wycieczki :) pozrdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Dziękuje wszystkim za miłe towarzystwo.Śmiganko pierwsza klasa :lapagora: .No tak przykry incydent , ale najważniejsze ,że Kriters wyszedł cały i bez uszczerbku na zdrowiu.Ciekaw jestem gdzie zakończyliście jazdę ?Ja z Ryśkiem pogoniliśmy w kierunku na N.D Mazowiecki stąd nasza nieobecność na "mecie".POZDRO i mam nadzieję ,że to nie ostatni weekend z taką pogodą. [ Dopisane: 1 ]Chciałem dodać....przelotowa 140 km/h....gdzie ?Chyba pod Statoilem ... :-D :-D :-D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 przelotowa 140 km/h....gdzie ? a nie mowilem ..... :-D "Fotografow" bylo wielu.. jesli ma ktos, cos .. to czekamy, jesli nie to na @ prosze. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Tak ,tak może jeszcze jakieś fotki.... :-) Jak trasa Rysiek ?Mówiłem ,że asfalcik spoko :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Darek chyba redbulla wypił bo takie tempo narzucił :-D dzięki za miłe towarzystwo, mam nadzieję że jeszcze razem pośmigamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Nic nie pilem dopiero wróciłem i ..................... Fajnie a co z naszym pechowcem? Niech się odezwie i opowie o swojej przygodzie z MO. A to kilka moich fotek z naszego wypadu.www.mlodywital.republika.pla i ostatni raz narzucałem tempo. Aż strach pomyśleć co będzie jak zmienię moto (ha ha ha to oczywiście żarcik) Było zajefajnie czekamy na następny słoneczny weekend Pozdrawiam wszystkich i do następnego latania. PS. Podajcie e-maile to wyślę fotki w oryginalny rozmiarze big. Rysiek daj swoje foto [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi