Ciowiec Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Ale nie każdy ma legitymację, a nie we wszystkich miastach są polibudy :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 W rzeszowie jest :):P Na ligitymacje ale jaką partyjną czy szkolną:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Wiem,że jest, wybieram się tam na studia. A ty masz bliżej, żeby sprawdzić........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Byłem w swojej wiosce w bibliotece i w antkwarjacie i nie ma nigdzie. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 powiem wam tylko że na polibudzie teraz krucho z kasą i dla tego też krucho z książkami, dziś byłem w bibliotece i np. Rychtera mieli tylko 2 egzęplaże i to " Budowa pojazdów samochodowych" nic tam nie ma szczególnego o moto, a o innych ksiażkach juz nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi