Smok Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Kupiłem gaźnik do ruska miał być do iża 56 ale nie pasuje :roll: napiszcie z czego może być chętnie go sprzedam albo zamienię na części do iża 56 !! Podaję adres aukcji na której wystawiałem gaźnik:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67293321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 wyglada na dnieprowski, ale do innych bokserow tez powinien pasowac. Jak wiesz boxer ma dwa gazniki wiec .... moze ktos ci kupi na czesci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 K 63 pasuje do Dniepra Urala K750 itd. Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 ale to jest k 69 m !! :roll: czyli nie wiadomo do czego :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62055495 Ja obstawiam że K63 Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Albo k65, albo jak kolega wspomnial k63. k69 nie widzialem jeszcze(i chyba nie istnieja), najnowsze to k68. A ten twoj jest zwykly z przepustnica kwadratowa. [ Dopisane: 12-10-2005, 18:27 ]A tak poza tematem to ma ktos moze same te rurki (kolanka) metalowe co wchodzi w nie linka od gazu, co sa od gory do gaznika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 witajcie!!mam takie dwa, ino barwy złotej, i jak na moje niewprawione oko, to są to k68. do ruskichh boxerów pasują na pewno. zdaje mi sie ze Galar ma takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 K68 maja przepustnice okragłe!!! To są K63 albo K65 Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 jak na moje niewprawione oko, to są to k68nie to na 100% nie sa k68. k68 to jest hit ostatnich lat z okragla przepustnica. a ten co kolega posiada ma przepustnice kwadratowa (taka blaszana)A k68 wygladaja tak :http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65437304maja z gory okragla zakretke, a nie przykrecana na dwie srubki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 padron :oops: rzeczywiście, nie są to k68. ogranicze sie do lektury tego tematu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 14 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 :oops: chłopaki możecie mnie zabić ...ja naprawdę nie wiem jak to sie stałoale źle wpisałem typ gaźnika :oops: to nie k69 m tylko "K62 M sdiełano w CCCP"napis i typ są po stronie pipka od pływaka może teraz będziecie wiedzieć??Jeszcze raz sorry za moje nie dopatrzenie...proszę napiszcie od czego bo jak nie to go oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Jak ci nie pasuje do iża do go oddaj w hu.. Ten gaznik pasuje ale do boxera dniepra, urala, kaski i innych. Tylko ze do boxera sa potrzebne 2 gazniki. Chyba ze sie bedziesz bawil w jakies przejsciowki, ale nie wiem czy srednice gardzieli sa takie same, no i dysze. Najlepiej go oddaj jak mozesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 już "wszystko" gaźnik pochodzi od iża ale od późniejszej (znaczy nowszej) wersji miały inne gaźnikitakie jak ja mam (szt 1) Jak ktoś ma iża i potrzebuje taki gaźnik to mogę go odsprzedać za 50 zł (gaźnik jest fabryka)lub zamienić na jakieś graty do iża Pozdrawiam i dzięki za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi