enduromaster Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Ta firma mnie odstrasza, mój wuja to wlał do Samochodu i niby miał być olej wysokiej klasy i jak po 2tyś km go spuścil był czarny Confused przecież piszemy tu o mieszance a nie o skrzyni no nie ? od stylu jazdy też zależy czy olej będzie czarny po 2k km czy nie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 przecież piszemy tu o mieszance a nie o skrzyni no nie ? od stylu jazdy też zależy czy olej będzie czarny po 2k km czy nie Sorry ale ja też nie mówie o skrzyni tylko o normalnym oleju silnikowym 4T :) w skrzyni aut nie zmienia sie oleju co 2tyś bo byś nie wyrobił na oleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 wiem że się nie zmienia co 2k, sam napisałeś że po 2k twój wujas zmienił olej Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 sam napisałeś że po 2k twój wujas zmienił olej ALE NIE PRZEKŁADNIOWY TYLKO NORMALNY SILNIKOWY!a zmienil go właśnie dlatego bo wyglądał podejżanie.Dobra proponuje juz wiecej nie dyskutowac na temat tego oleju bo odbiegamy od tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Ta firma mnie odstrasza, mój wuja to wlał do Samochodu i niby miał być olej wysokiej klasy i jak po 2tyś km go spuścil był czarny skoro tak było tyo oznacza że wcześniej jeździł na gownianym oleju który nie miał właściwości dyspergujących a to oznacza że ten spóścił był całkiem niezły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek1985 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Co zapewniają oleje do pił - jakość i ochronę w postaci długoletniej konserwacji. Znajdziesz je w sklepie [...] Edytowane 20 Lipca 2021 przez jeszua spam usunięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi