eloelo Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 a kto w polsce moto w dobrym stanie sprzedaje ?? (wyjatki sie zdarzajaten co mi sprzedal wr'ke na prawde fajny koles :) w przyszlym tygodniu sie do niego wybieram...ogolnie spoko koles ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 hey ENDURO skoro CR najlepsza,napisz co jest ich najmniejszą wadą.Wad nie ma same zalety ;) :P Z psuciem to jak w każdym fulu Dokładnie jak dbasz tak masz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 no w sumie tez zgodze sie z tym ze CR malo sie psuje -takie wlasnie opinie slyszalem przed kupnem tego motoru no i faktycznie tak jest :) No i tak jak pisali wyzej -dół ma słaby ale jak sie wkreci na pare tyś. obrotow.... to wpada w szał i trzeba mocno sie trzymac kierownicy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 hmmm, żeby miała jeszcze takie zielone plastiki jak Kawasaki :) No trza się będzia zastanowić głębiej nad nią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Rozebralem zawor bo mialem przeczucie ze cos z nim nie tak i sie okazalo ze tryby poobjezdzane i stoi w miejscu. Kanalki wydechowe byly prawie zamkniete. Nie rozumiem :) Moje rozumowanie jest następujące:zawory=4T ........... KDX=2T Gdzie jest błąd? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 hmmm, żeby miała jeszcze takie zielone plastiki jak Kawasaki :) No trza się będzia zastanowić głębiej nad nią :PPlastiki mozna zawsze zmienic ,albo pomalowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 obecnie na allegro jest kilka modeli CR, ale większość w okolicach 8-9 tys, może jak spadnie śnieg będzie ich więcej i w konkurencyjnych cenach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Nie rozumiem Moje rozumowanie jest następujące: zawory=4T ........... KDX=2T Gdzie jest błąd? 2t powyzej 80cc tez maja zawory ktore otwieraja okno wydechowe wraz ze wzrostem obrotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 13 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 2t powyzej 80cc tez maja zawory ktore otwieraja okno wydechowe wraz ze wzrostem obrotowTen jak zwykle :mrgreen: Czy jest coś czego nie wiesz jeśli chodzi o budowe motocykli??? 8O Imponujesz mi swoją wiedzą :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Ten jak zwykle Czy jest coś czego nie wiesz jeśli chodzi o budowe motocykli??? Imponujesz mi swoją wiedzą Pozdroakurat to i ja wiedzialem i wiekoszosc to wie :]ale przyznam racje on wie na prawde duzooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 obecnie na allegro jest kilka modeli CR, ale większość w okolicach 8-9 tys, może jak spadnie śnieg będzie ich więcej i w konkurencyjnych cenach :) Jest jedna Honda CR z silnikiem KXa. Jeśli będzie na odwrót to można kupować ;) Większość pewnie wiedziała ale ja prosty chłopak jestm i nie wiedziałem. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Cytat:2t powyzej 80cc tez maja zawory ktore otwieraja okno wydechowe wraz ze wzrostem obrotowTen jak zwykle Czy jest coś czego nie wiesz jeśli chodzi o budowe motocykli??? Imponujesz mi swoją wiedzą PozdroAj tam :oops: . Taki Strzałek czy LuCZas wiedza wieleee wiecej. Ja sie dopiero ucze :)Jest jedna Honda CR z silnikiem KXa. Jeśli będzie na odwrót to można kupować Z takimi przeszczepami nie radze kombinowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Nie rozumiem Moje rozumowanie jest następujące: zawory=4T ........... KDX=2T Gdzie jest błąd? 2t powyzej 80cc tez maja zawory ktore otwieraja okno wydechowe wraz ze wzrostem obrotow No ja tez sie przyznam ze nie wiedzialem o tym... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Nie tylko powyżej 80 bo KX i TM mają już zawór na wydechu przy 80ccm. Tm miał już to w 92 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 14 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 A może opisze ktoś wrażenia z jazdy na KX 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi