endurowiec Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Jakie macie opinie o spodniach thor phase, bo zamierzam kupić. Mocne są?http://moto.allegro.pl/item343397453_thor_...tm_fox_axo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja miałem kiedyś rękawiczki crossowe THOR'a i jakoś tak mi się tak nie zabardzo podobały ... :D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 jadę oglądać ciuchy do PolandPosition pewnie jutro, albo w piątek. Mają teraz promocję na spodnie z 2007 roku do 40% nawet rabaty no to zobaczę i ocenię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ooo, to sie chwali to sie chwali. A ile za takie spodnie wyjdzie? I wysyłkowo też sprzedają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 jadę oglądać ciuchy do PolandPosition pewnie jutro, albo w piątek. Mają teraz promocję na spodnie z 2007 roku do 40% nawet rabaty no to zobaczę i ocenię. No to napisz coś o jakości thor phase i cenach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkolli Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Witam, rozpoczynam swoją przygodę z motocrossem i enduro. Upatrzyłem sobie ochraniacze THOR Force i mam co do nich dwa pytania. Po 1. Czy ogólnie są to dobre ochraniacze jak na początek? Po 2. Czy one w chociaż trochę chronią przed urazami kolan? Nie chodzi mi o stłuczenia tylko o jakieś podkręcenia itp. Zdaję sobie sprawę, że to nie ortezy (na nie mnie aktualnie nie stać) ale czy choć trochę pomagają w utrzymaniu kolana w całości? Wiadomo jako, że dopiero zaczynam nie będę robił 20 metrowych skoków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Thor Force to bardzo dobre nakolanniki, uważane za jedne z najlepszych na rynku (jeśli nie najlepsze). Używałem ich przez dwa lata i byłem bardzo zadowolony - wygodne, nie krępują ruchów, bardzo solidne i dobrze chroniące. Mimo tego, nawet najlepszy nakolannik słabo chroni kolano przed skręceniem, przeprostem itp. - to wynika z ich budowy. Taką ochronę są w stanie zapewnić jedynie ortezy. Sprawdź jeszcze Acerbis X-Strong. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi