kioRa Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Witam dzis wymienilem tłok (mam ich 2) w crosiku czy jest cos takiego jak okres docierania (bo pewnie jest) a jesli jest to co mam zrobic zeby nic sie nie uszkodzilo.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 nie jezdzic na za niskich obrotach i nie wkrecac go na maksa...podejrzewam ze nie masz obrotomierza to tak na wyczucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem:) wielkie dzieki .Ma ktos ajkies doswiadczenia w tym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Witam dzis wymienilem tłok (mam ich 2) w crosiku czy jest cos takiego jak okres docierania (bo pewnie jest) a jesli jest to co mam zrobic zeby nic sie nie uszkodzilo.Pozdro. Jak masz crossa ( fula) to przez godzinke-dwie jezdzij spokojnie a potem odkrecaj :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Jak masz crossa ( fula) to przez godzinke-dwie jezdzij spokojnie a potem odkrecaja czort go wie co to jest. co ma dwa gary... bo to moze znacznie dluzej niz cross przejechac na tych tlokach wiec moze warto go dobrze dotrzec,co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 "Przejedź dwie godzinki i na zawody" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 w crosiku czy jest cos takiego jak okres docierania Żadna godzina ani 2 !!!.Crossa się nie dociera praktycznie 10 minut spokojnej jazdy i ogień :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 w crosiku czy jest cos takiego jak okres docierania Żadna godzina ani 2 !!!.Crossa się nie dociera praktycznie 10 minut spokojnej jazdy i ogień :twisted: Ja mam już 3 tłoki w sumie.I się zastanawiam, który teraz wstawic do mojego Crossika (Fuullla)Co sądzicie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Co sądzicie Wsadz drugi ladnie wyglada :) :) :P :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Wsadz 3 odrazu:] Dzieki chlopaky za podpowiedz wiec ile docierac:) wq was to bedzie jakies 1-1,5 godz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 a jakie moto?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Moto to Yamaha 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 a mozesz dac foto ?? :) bo wszyscy sa ciekawi co to za skladak (jak sam mowiles) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Silnik ja podejrzewam pochodzi z motocykla Yamaha tdr 250. Jest to 2 cylindrowy 2t chłodzony cieczą, dysponujący mocą około 45-50KM. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 DObra chlopaky jutro robie foto i robie nowy temat z tym moim smiesznym skladakiem.Pozddro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi