Tommi Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 jeśli nic się nie urodzi do niedzieli to razem z plecaczkiem będziemy czekać w Jankach albo gdzieś po drodze bo przelecimy przez Mszczonów na Grójec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 jeśli nic się nie urodzi do niedzieli to razem z plecaczkiem będziemy czekać w Jankach albo gdzieś po drodze bo przelecimy przez Mszczonów na Grójec to może jednak na bakowy wpadnijcie, bo pewnie trasą lubelska polecimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 no to może ze Zbychem dołączymy do Was w Kazimierzu tudzież gdzieś po drodze się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 to się spotkajmy w Garwolinie - macie przysłowiowy "rzut beretem" pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Kurcze ja bym się wybrał ale to sportowe tempo 8O ;) Moja Suzi i ja nie jesteśmy zbyt usportowieni :-D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 ja myślę, że jak będziemy trzymać 150-160 na budziku to będzie okej, w końcu to nie tor w Poznaniu, a taka okazja w tym sezonie się nie powtórzy, pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 150-160 na budziku :!: Oj to dla nas chyba ciut za dużo ;) Przeca ja golasa dosiadam :-D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 rebel spoko dasz rade...wpadnij zapowiada się ciekawa niedziela ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 no i było git - kto nie był, niech żałuje :D pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 mi rowniez sie podobalo :-) nie usypialem ani tez sie nie nudzilem :twisted: - moto przedmuchane - wyjdzie mu to na dobre przed zimowym snem. PS- a tak wogole to milo bylo Was poznac. pozdrawiam. Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 raz jeszcze dzięki za miłe towarzystwo. mam nadzieję, że polatamy jeszcze w tym sezonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Czekałem na Was na rynku w Kazimierzu, pierw były wasze maszyny a Was nie było a potem jak zajęłem się szarlotką to nie było ania Was ani maszyn :? .Tak przy okazji nie znalazł ktoś na rynku prawej rękawicy Vanucci :?: Cyganka mi podp* czy co :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Wycieczka była bardzo fajna - jak zwykle :D i towarzystwo bardzo miłe - też jak zwykle pozdrodo nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 :D Bardzo miła wycieczka,towarzystwo rewelacyjne :)tylko troche za szybko jeździcie ;)A co do Cyganki to ona prawdę Ci powie,a za 2pln to tylko pół prawdy.:-D Zbyniu,jak mogłeś nas nie zauważyć jak my siedzieliśmy w tym ogródku "nad" motocyklami??;)Spotkaliśmy jeszcze Mac Gyvera i Geparda z dziewczyną,a Stanley i Babcia mieli dojechać ,ale zanim dotarli to te głodomory kazały już jechać na żarcie ;)Adu....żałuj :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Bardzo miła wycieczka' date='towarzystwo rewelacyjne :)tylko troche za szybko jeździcie [/quote'] jasne... nie bede wytykal palcem i pokazywal kto tu robil za "zajaca" i dyktowal tempo.... :arrow: HIHI Zbychu - jak mogles... trzeba bylo nas zastawic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi