motorbiker Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 witam zamierzam zakupić jakiś motocykl do jazdy wygodnej z plecaczkiem i solo i jedną z opcji jest właśnie AN 400, ponieważ nic o nim nie wiem to prosze o jakieś opinie na ten temat.... prosze o jakieś opinie o Burgmanie 400,jakie są jego wady, zalety itp, interesują mnie info o spalaniu, prędkościach podróżnych we dwie osoby i solo i w ogóle co sądzicie o tym sprzęcie jako o motocyklu..... ...........dzieki z góry za wypowiedzi......... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Suzuki Burgman to bardzo dobry skuter. 8) Sporo o nim przeczytasz na:www.burgmania.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 5 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 dzięki bardzo za podpowiedź :( pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Przenoszę tutaj bo Burgamn tu chyba najlepiej pasuje.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 nikt z forumowiczów nie śmiga na Burgmanie?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Dostales link do burgmanii tam jest duzo uzytkownikow tego sprzeta, sa tez dane kontaktowe... Ja jezdzilem pare razy na burgmanie ale to nie to samo co doswiadczenia uzytkownika ;p Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 moj tata ma burga 400. sprzet fajny, wygodny, wąski i dobry na korki. minus: lusterka ma na wysokości lusterek wiekszości autobusów. licznikowe 150kmh we dwie osoby. dość ciężko dostać do niego opony (mieliśmy problem z oponą tylną). do tego "coś stuka" i państwo serwisanci w suzuki dają ciała i po trzech wizytach u nich sprzet dalej "stuka". dopiero tata na własną rękę naprawił. cośtam w sprzęgle. tyle mi powiedział. ma go od nowinkości - 15tkm i bez większej skuchy (oprócz stuków). do kufra zmieścisz dwa integrale, skrzynie od dniepra ze wstecznym, noworodka... dużo możliwości. fajna szafa, ale... to w sumie nie motocykl. aha - po mieście tata nim jeździ i sprzet pali koło 8 litrów. sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 wieczny student---->dzieki za wiadomość, wynika z tego że bugi jest dobry dla starszych panów i te 8 litrów to naprawde sporo 8O dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 To chyba cios ten burgi ma nie tak moj kolega ma takiego i pali 4-6...Ale z tymi 6 litrami to trzeba sie postarac naprawde Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 mam wieści od taty, sam nie sprawdzałem. ale on jeździ systemem zero-jedynkowym, do tego ejst ta skrzynia bezstopniowa... moze palą mniej. pisze to co mi tata kiedyś powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 tak , mój tata śmiga na Majesty 259 i pali mu 3l ;) to cos chyba Twój tata nieźle ciśnie tego bugiego ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 wiecie co, to ja sie chyba zapytam ile mu to tak na prawde pali, bo wyjdzie ze jakies herezje tu szerze :roll: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dee Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 i to ostre herezje, an 400 pali w granicach 4,5 - 5 litrow i to juz przy takim energicznym trybie jazdy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 dziś się pytałem. poniżej 6 nie schodzi. dolne okolice 7mki to norma :roll: zatem ósemke musiałem źle zapamiętać i dementuje tę gafę. ale to i tak sporo... to może coś mu jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dee Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 cos mu jest zdrowo nie tak ... jezeli jest to model k1 albo k2 to zdecydowanie źle wyregulowany gaźnik jak >K3 to nie wiem bo tam wtrysk juz jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi