MłodyVFR Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 poniewaz sezon trwa wciaz nadal mrew z zx6r oraz ja z vfr jestesmy chetni na niedzielny wypad do... no wlasnie, kto chetny i jakie propozycje? wyjazd standardowo okolo 10-11, miejsce do obgadania w zaleznosci od kierunku jazdy. ja mam propozycje: zarnowiec, jastrzebia gora nie marudzic i wpisywac sie! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Hmm jak bede miał wolne w robocie to cisne z Ptaszyną! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 No to jak w kierunku na północ to może w drodze powrotnej zachaczyć jakoś o dworek w Paraszynie, zupkę jakąś gorącą spożyć czy coś takiego (żurek był niebo w gębie :mrgreen: ). Byłem tam kilka lat temu i klimat super - troche myśliwsko - łowiecki. Tutaj dokładnie mapka gdzie to to się znajduje:http://tinyurl.com/8lntt A tutaj strona z dworkiem:http://tinyurl.com/ayadc [ Dopisane: 07-10-2005, 16:03 ]Ej, no ludzie.... nikt nie jedzie? :? Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Zobaczymy , może bym się dołączył bo Żarnowiec to ogólnie ciekawe okolice ale jak na chwilę obecną czasowo mi by pasowało dopiero od 12 więc jeszcze nie wiem na 100%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Czy wy zawsze musicie sie umawiać jak ja akurat wyjezdzam z 3City - wiec ja odpadam - ale zato dzisiaj smigam - (nie chciała pijśc wiecej jak 250 na obwodowej)!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 (nie chciała pijśc wiecej jak 250 na obwodowej)!!! dzisiaj tez latalem na autobanie. zalezy w jakim kierunku jechales. ja wracalem z pruszcza to lecialem 220 wyprostowany i mialem pol manety gazu jeszcze. chcialem pobic vmaxa, ale puszki przeszkodzily. dojechalem do domu i stwierdzilem, ze byl niezly wiatr w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 ja zostawilem maszyne w domu... ;) milej przejazdzki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 to sobie czytajcie i zalujcie ;) ekipa: vfr, zx6r, zzr1100, xx, haja, dual ~ 800KM :twisted: bylo miejscami niewasko :D zwlaszcza ze xx wlasciciel mial 1 dzien :mrgreen: :mrgreen: dojechalismy do chalup, reszta udala sie do juraty, a ja z Kocica zawrocilem i zwiedzilismy jeszcze elektrownie w zarnowcu. jazda byla stylem mieszanym, po winklach troche ostrzej polatalismy (co niektorzy ;) ) zarysowalem centrala znowu i to dwa razy :mrgreen: straty: prawe lusterko od vfr na jakis dziurach oderwalo sie i wykonalo salto... nawet nie wiem gdzie: mrew zatrzymal sie i przywiozl szczatki :mrgreen: qrde, zeby przyszly likend byl sloneczny!!!!! p.s. wracajac wieczorem nach hause mialbym czolowke ze stojaca na moim pasie pod prad karetka pogotowia. wyskoczylem z zakretu i zobaczylem stojacy samochod na moim pasie z wlaczonymi swiatlami w moim kierunku (centralne oslepienie), kierowca karetki wlaczyl sygnaly i jakims cudem go wzialem prawie przejezdzajac jakas babke, ktora biegla do karetki. jakby osiol mial sygnaly wlaczone wczesniej, to bym za zakretu sie zorientowal, ze cos sie tam dzieje, a tak myslalem, ze jedzie ktos z naprzeciwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 straty: prawe lusterko od vfr na jakis dziurach oderwalo sie i wykonalo salto... nawet nie wiem gdzie: mrew zatrzymal sie i przywiozl szczatki :mrgreen: Ostatnio miałem identyczną sytuację, z tym, że z mojej Zuzi katapultowało się lewe lusterko :-D Teraz czekam na nowe, póki co strasznie ch**owo się jeździ po mieście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 na najbliższy weekend ( 21-23 )zapowiadają piękną pogodę ! może jakiś wypadzik by się zorganizowało ???co Wy na to ? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ja nie jade.... Odstawiłem juz sprzeta :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 a czemu tak szybko ?? buuu...mój ostatnio rzadziej eksploatowany ze względu na brak czasu, ale cały czas gotowy do akcji.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 a czemu tak szybko ?? buuu... Bo zapowiadali zimno, deszcze itp. Nie mam swojego garazu wiec wiozłem go do wujasa z którym też musiałem sie umówić na termin. Odwiozłem sprzęta a tu dwa dni popadało i znowu sie pogoda zrobiła.Jak zwykle dałem sie w hu** zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ja jestem wolny. Jesli calkowicie wyzdrowieje to jade, a co tam! :mrgreen: Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Odwiozłem sprzęta a tu dwa dni popadało i znowu sie pogoda zrobiła.Jak zwykle dałem sie w hu** zrobić :) oj pogoda potrafi zrobić niezłego psikusa..wściec się można. :) co do reszty chętnych - jakby co to wpisujcie się tu no i pod koniec tyg. ustalimy co i jak.proponuję wstępny termin - niedziela - a gdzie to już sobie ustalimy. :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi