Darekcb500 Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Tzn co ze jest scigaczem Chyba musisz mnie oswiecic ... W wiekszosci przypadków symbol S oznacza duza owiewke a z tego co wiek to naked jest raczae goly nie obudowany :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Ale S nie oznacza ścigacza tylko wersje obudowaną a to jest różnica :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Chcialbym sie dowiedziec z jakimi wadami moge sie spotkac przy wczesnych rocznikach produkcji (np. 89')? Opłaca sie wyrywać taki rocznik?? O ile pamietam to one sa niewiele tansze od tych z 94 itp. Chyba ze trafiałem na same okazje ale 94 widziałem kilka razy za 5tyś. ojro dla kogo szukasz tego motocykla??? Zdziwie cie ale dla siebie. Jakoś na przyszły rok na jakieś 3 miechy przed prawkiem chciałem sobie sprezentować żeby poćwiczyć na bocznych drogach i bez przeszkód zdać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Ale S nie oznacza ścigacza tylko wersje obudowaną a to jest różnica A czy ja gdzies napisalem ze S oznacza scigacz , ja sklonilem sie do konkretnego modelu gpz500s czy to do holery jest naked :?: :?: :?: chyba umicie odróznić kure od kaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 darekcb500sam mowiles ze GPZta to scig gpz500s to scigacz a cb500 to nakeed takze ... Proponuje wiecej posiedziec przy gazetach bo chyba doswiadczenia w motocyklach niemasz zaduzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Posiedzieć w gazetach to proponuje tobie nie wytrzymałem z tego wzgledu ze ty chyba Kawasaki gpz500s na oczy nie widziales albo nie wiesz co to jest naked a co scig tu zapodaje ci porównanie i jeszcze jedno zobacz na kierownice zapewne naked nie ma dzielonej kierownicy ;) http://www.motocykle.domeczek.pl/prezentac...z500/gpz500.htm a tu masz cb500 http://www.motocykle.domeczek.pl/prezentac...honda_cb500.htm a tu masz klasycznego pieknego nakeda i w wersji z owiewka (S) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 A te z owiewkami są równie często spotykane co nakedy?? Bo jakoś bardziej plastik mi podchodzi. Jak tutaj jest z dostępem do podzespołów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 i jeszcze jedno zobacz na kierownice zapewne naked nie ma dzielonej kierownicy Akurat GS 500E jest naked i ma dzieloną kierę. Teraz już nie ale wcześniej tak. Mój z 97 roku ma dzieloną, i w życiu nie zamieniłbym jej na całą.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 darekcb500BUhahahaha prosze Ciebie nieirytuj sie chlopcze :-D siedziales kiedy kolwiek na jakims motocyklu bo z twojego rocznika wynika ze ujezdzaasz jakas MZ albo skutera ;) tak sie zapedziles ze chyba niewiesz co wklejasz http://www.motocykle.domeczek.pl/prezentacje_moto/kawasaki/gpz500/gpz500.htm a tu masz cb500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 siedziales kiedy kolwiek na jakims motocyklu bo z twojego rocznika wynika ze ujezdzaasz jakas MZ albo skutera A Mz to nie motocykl buhahahahahahah i tu wychodzi twoja inteligencja :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Tak MZ to motocykl dla takich jak TY :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Tak MZ to motocykl dla takich jak TY No widzisz jednak okazuje sie że Mz to motocykl :-D :-D Wiedza u ciebie jest na mizernym poziomie BUhahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Dobra ale to nie temat zeby na siebie wjezdzac... Timac jak masz tyle pieniedzy że możesz sie naśmiewać z ludzi którzy jeżdżą MZ to szczerze gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Timac jak masz tyle pieniedzy że możesz sie naśmiewać z ludzi którzy jeżdżą MZ to szczerze gratuluje... On sie nasmiewa bo nie dorósł nawet do takiego :-D pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 On sie nasmiewa bo nie dorósł nawet do takiego pzdro Musiałeś odbić piłeczkę?? Zaraz dostane ostrz za czatowanie :) Soryyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi