brugi Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Wdług mnie i z tego co ja wiem to jak sie wyrejestruje to mozna znowu zarejestrować ale pewnsci nie mam najlepiej zadzwonić do Wydzialu Komunikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZENDER Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Witam , ja ostanio rejestrowalem moja aprilie 160 polini na motorower chociaz juz byla od dluzszego czasu zarejestrowana w kraju na motocykl ! moja dziewczyna ja przejmuje a ona niema prawka , udalo sie zarejestrowac bez zadnych problemow . trzeba sobie najpierw zalatfic fakture z zakaldu co naprawia silniki ze byl zmieniony cylinder i tlok na 50 a pozniej robisz dodatkowe badanie techniczne w moim przypadku 150zl i rejestrujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Wdług mnie i z tego co ja wiem to jak sie wyrejestruje to mozna znowu zarejestrować ale pewnsci nie mam najlepiej zadzwonić do Wydzialu Komunikacji. no to malo wieszczemu upierasz sie przy czyms czego nie jestes pewny ? pojazd mozna wyrejestrowac po zezlomowaniu, kradziezy i w jeszcze jakis wypadku ( juz nie pamietam dobrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Najbardziej boli, że pojazdy które były wyrejestrowane czasowo wg dzisiejszych przepisów są wyrejestrowane na amen :D Jakaś ogromna niedoróba prawna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Gdyby możnaby ponownie zarejestrować to bym od dawna latał krową 80lc2 :( miałem jakis czas temu do kupienia za 600zł ale byłą wyrejestrowana :/ Polazłem do użędu i zonk....wyrejestrowany=zezłomowany Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Tak Greedo dokładnie tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Co do rejestracji 125 na 50cc to sam zamierzam coś takiego w niedługiej przyszłosci zrobić :( Dowiedziałem sie wszystkiego co i jak teraz tylko wyprzedać 1/2 domu i wio :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 no to malo wieszczemu upierasz sie przy czyms czego nie jestes pewny ? Po pierwsze nie wiem malo a po drugie wcale sie nie upieram poprostu mówie jak bylo za moich czasów:p ZENDER z tego co mi kumple mówil wiem ze nie zawsze to chce przejśc:[Próbował swoja TZR 80 zarejestrowac na motorower trakim samym sposobem jak Ty ale powiedzieli mu ze "nie mozna zmienaic przeznaczenia pojazdu" :/:/:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Tak Greedo dokładnie tak.... Ja tam słyszałem ze twoja DT to w ogole nie motocykl ale skuter :(:D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Greedo szczegóły można pominąć....:(::D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 rzeciez zawsze mozesz powiedzieć ze wyrejestrowujesz bo np. przez rok nie bedziesz jeździł po drogach publicznych a później znowu zaczniesz, tak mi sie wydaje , nie wiem na pewnoSłyszałem coś podobnego, ze wyrejestrowac można na 9 albo na 11 miesięcy czy jakos tak. Janusz Wajs własnie o tym gadal. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 heheh co do policji i czepiania sie 125 na 50 to u mnie w miescie sie tym nie trzeba martwic... kumpel jezdzi gilera kz 125 (w papierach ma taka nazwe nawet wpisana tyle,ze pojemnosc 48) i go zatrzymali ze dwa razy ,bo... nie wrzucil kierunka przy skrecaniu ;):D i ogolnie da sie bez wiekszych problemow 125 zarejestrowac na motorower ale do tego trzeba kasy i znajomosci 8) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Ktoś sie orientuje może czy rejestracja 125 na motorower jest trudniejsza do załatwienia od rejestracii 80 na motorower?? I ile w ogóle taka operacja kosztuje. ( łapówki, opinie, badania itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 łapówki :-) :-D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 no slyszałem, że najpierw rzeczoznawca daje opinie o stulejowaaniu cylindra na 50 ccm , potem idziesz na badania gdzie "się mylą" ( teraz jest faza łapuwek), a potem idziezsz do urzędu i rejestrujesz na 50 ;) . Bez łapówek sie nie obejdzie. a jak tak to napisz jak. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi