KoNiU Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 wie ktos może jak ludzie robią, ze mając motor o pojemności 125ccm rejestrują go na motorower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Np. znajomy w stacji przeglądowej?? :P Tylko później mogą być jaja jak psy skontrolują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ja wiem :P Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 koniu ile Ty masz lat, że takie pytania zadajesz? :P pojemność można zmienić przez 'pomyłkę' w tłumaczeniu papierów, lub przez 'pomyłkę' w stacji diagnostycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Witam!!! Jaj raczej nie będzie... Ja mam taką DT 125R:D:D przez wakacje przejechałem 6000km zatrzymali mnie raz w celu sprawdzenia dokumentów i nic...:P:) a ostatnio ukradli mi ją lecz na szczęście się znalazła:)zawieźli lawetą na komęde gdzie była druga identyczna tyle ze 4 lata starsza:D:D:D i nic... więc sądze ze niema się zbytnio czym przejmować a jak już to trzeba palić głupa..;):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Myśle, że jedyne czym można sie martwić to co pokaże suszarka podczas odserwacji z nieoznakowanego radiowozu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Witam!!! Jaj raczej nie będzie... Ja mam taką DT 125R:D:D przez wakacje przejechałem 6000km zatrzymali mnie raz w celu sprawdzenia dokumentów i nic...:P:) a ostatnio ukradli mi ją lecz na szczęście się znalazła:)zawieźli lawetą na komęde gdzie była druga identyczna tyle ze 4 lata starsza:D:D:D i nic... więc sądze ze niema się zbytnio czym przejmować a jak już to trzeba palić głupa..;):D:D To ta co ją po śladach znalazłes bo policja sie nie chciała sprawą zając? Przy okazji - znasz Michała K od białego Matiza, z Piastowa? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Np. znajomy w stacji przeglądowej?? Tylko później mogą być jaja jak psy skontrolują. mniej wiecej na tej zasadzie, ale to wypali tylko przy sprowadzaniu moto z zagranicy. bo ciezko ze nagle z motocykla 125 zrobi sie przy przegladzie 50tka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Kolega miał MTXa.Wczesniej był zarejestrowany na 80ccm, poprzedni wlasciciel sie "postaral" i po paru operacjach w dodow wbili mu, ze moto mialo zmieniany silnik. I tak mial motorower z duza blacha z tylu :P Za to inny przypadek to taki, gdzie w dowodzie jest wbite pojemnosc 125 a nizej napisane motorower :-D , I policja tez sie nie czepia. Dziwny kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawit000 Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Koniu ten temat powstał juz w Przepisach weź sobie poczytaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Np. znajomy w stacji przeglądowej?? Tylko później mogą być jaja jak psy skontrolują. mniej wiecej na tej zasadzie, ale to wypali tylko przy sprowadzaniu moto z zagranicy. bo ciezko ze nagle z motocykla 125 zrobi sie przy przegladzie 50tka... No chodzi mi o pierwszą rejestracje w Polsce. Ewentualnie jak ktoś wyrejestruje wczesniej i jest mozliwosc ponownego zarejestrowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ewentualnie jak ktoś wyrejestruje wczesniej i jest mozliwosc ponownego zarejestrowania.Po wyrejestrowaniu pojazdu nie ma możliwości ponownej rejestracji chyba że jest on pojazdem zabytkowym....Wyerejestrowanie w świetle polskich przepisów oznacza zezłomowanie :( Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Nie wiem dokladnie jak domyślam sie ze pewnie tak samo jak 80 na 50 tylko z ta roznica ze to jest 125.Ale wiem ze na pewno sie da:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Po wyrejestrowaniu pojazdu nie ma możliwości ponownej rejestracji chyba że jest on pojazdem zabytkowym....Wyerejestrowanie w świetle polskich przepisów oznacza zezłomowanie pewny jestes tego ?? mi sie wydaje ze tem przepis odnosi sie tylko do samochodów i to tych z silnikami 2T, przeciez zawsze mozesz powiedzieć ze wyrejestrowujesz bo np. przez rok nie bedziesz jeździł po drogach publicznych a później znowu zaczniesz, tak mi sie wydaje , nie wiem na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Przepis ten odnosi sie do wszystkich samochodów i chyba motocykli też, ale raczej tak. Jeśli teraz wyrejestrujesz i oczywiscie wcześniej zezłomujesz - to koniec i kropka - nie zarejestrujesz tego ponownie.Niema takiego pojęcia czasowe wyrejestrowanie.Przepisy się wciaz zmieniaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi