brugi Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Da sie to łatwo sprecyzować ale musisz podac jakieś dane, dodam tylko ze chyba w 90% Simsonów jest napiecie 6V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawit000 Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Głowica pasuje ale trzeba troszke ją z tunningować (chyba tak sie to pisze) bo takto tłok wali głowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 od roku 1989 simsonki mają juz 12V instalacje. Głowica pasuje ale trzeba troszke ją z tunningować (chyba tak sie to pisze) bo takto tłok wali głowicetłok uderza w gniazdo głowicy, które przy wi.ększym tłoku<60cm3> powinno zostać powiększone. nie opłaca sie tego gniazda powiększaćna własną ręke gdyz nowa głowica pasująca do zestawu 60cm3 kosztuje w granicach 60 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 No wlasnie, tez bym nie zalowal kasy na nowa glowice. Slyszalem ze ktos dwie uszczelki pod glowice dawal i mowil ze ok. Ale rozne rzeczy sie slyszy :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Mówcie co chcecie, ale ja ostatnio założyłem z powrotem filtr powietrza (przedtem go czyściłem) i jak jeździłem to był coś słabawy, jak się kapłem o co chodzi filtr wywaliłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Moj kolega zamontowal w simku sportowy filtr (do SR - nie musial nic przerabiac) i tak szybko jak go zamontowal - zdemontowal go. Glos byl tak przerazajacy (glosniej sie juz nie da), ze w polaczeniu z jego dziurawym tlumikiem (zle spasowane kolanko) dawalo piekna orkiestre :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Moj kolega zamontowal w simku sportowy filtr (do SR - nie musial nic przerabiac) i tak szybko jak go zamontowal - zdemontowal go. Glos byl tak przerazajacy (glosniej sie juz nie da), ze w polaczeniu z jego dziurawym tlumikiem (zle spasowane kolanko) dawalo piekna orkiestre :).Zalrzy od filtra moze miał krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi