Conan123 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Gratukujęco te XJ-ty mają w sobie, że tak się łatwo przesiąść na coś "dorosłego"Sam brałem pod uwagę dużego bandziora, a skończyło się na X11.Powodzenia i przyczepności :-)P.S. Też nie umiem wstawić fotek :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Ja również przyłączam sie do gratulacji a w szczególności ze Bandit 1200 jest suuper maszyną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Congratulations :)Jakbym widział swojego tylko silnik połowę większy :)będziesz dumny i zadowolony, a jak Leo się prezentuje w sprzęcie? Sam jestem na etapie zmiany komina i polecano mi MIG'a, jeśli nie jest tajemnicą to który rok sprzęta i jaka cena??rgds jerry==========GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Motorek bardzo ładny' date=' wygląda na bardzo zadbany, ja osobiście gustuje w wersji N, jest dużo ładniejsza :P ale to już kwestia gustu :) Jeszcze raz gratuluje, świetne moto :)[/quote'] Cóż, jak zawsze albo coś jest ładne, albo praktyczne... spróbuj pojeździć golasem z prędkościami powyżej 160 km/h... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Cześć Tu chyba nie o to chodzi. Też jestem za owiewkamiale intensywnie staram się ostatnio zrozumieć ludzi którzy nie przepadają za tym. Nie jestem pewien ale chyba musi tu chodzić właśnie o jeszcze silniejsze odczucia z jazdyi do tego wygląd, w przypadku takiego 1200 - demostracja siły.Tak więc jestem za owiewkami ale to też tylko moje zdanie. Jak będziemy na siłę próbowali wszystkim wmusić plastikze względów na wzrost użyteczności moto np. w trasieto dojdziemy do Gold Wing`aalbo samochodu.A Bandit to fajne moto.Takie jakie jest. Miłej jazdy życzę. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Cóż' date=' jak zawsze albo coś jest ładne, albo praktyczne... spróbuj pojeździć golasem z prędkościami powyżej 160 km/h...[/quote'] Tak tak, wiem, że golasem nie da sie jeździć szybko, w ogóle komfort jazdy jest mniejszy, no ale co zrobić, zawsze bardziej podobały mi sie klasyczne nakedy :) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Rocznik 99,cena ponad 14000 zł :) ,ale warto było bo moto ma tylko 22000 przebiegu.A dzisiaj wrażenia z jazdy niesamowite-do 230 rozpędza się praktycznie niezauważalnie :).A jeżeli chodzi o wydech to LEO jest zajefajne-grzmot jest niesamowity i bardzo basowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 hej,no to cena rewelacyjna, ja za ten sam rocznik tylko ze 600 w kwietniu dalem z rejestracja około 10k ale ceny poszly w dół, oby słuzył jak najlepij i najdłużej,pozdro Jarek ===========GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 do 230 rozpędza się praktycznie niezauważalnie heh... do 230... na mnie jeszcze nie czas zebym z taka predkoscia smigal... 100- gora 150 i wystarczy.gratuluje maszyny- naprawde bardzo ladna i zadbana. naked to jednak naked...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Drugi dzień pełnego testowania i wrażenia jeszcze bardziej za....ste :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Brawo Zibik.Trafny wybór :-) Ja cieszęsię swoją Suzi już 2-gi miesiąc.Wersja 600 N.Jestem bardzo zadowolony ;) Do zobaczenia na drodze ;) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 No gratulacje. Mam nadzieje że sam kiedyś czegoś takiego dosiądę ;)Oby służył długo i bezawaryjnie!Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi