HubZG Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Aprilia Rx 125- Ta sama klasa co: Kawasaki kdx 125, Husqvarna wre 125, Ktm Exe 125, i puźniejsze roczniki Suzuki Ts 125r i jak sądze właśnie honda crm. . Smieszny jestes;]] Jest tak klasa Hard Enduro WRE KDX EXc jak juz ;) pózniej ENduro CRM RX i pózniej Light ENduro dt kmx 8) SORKA :(:D:) pzdr tzn TAK MI SIE WYADAJE :(:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 pózniej Light ENduro dt kdx kdx to napewno nie light enduro :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daro_ufo Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Honda CRM 125 vs. Aprilia RX 125 <-- który motor wygra bitwę ;) nie chodzi tu tylko o osiągi ale o dostępność części, przyjemność z jazdy :(, awaryjność (a raczej bezawaryjność :( ) :!: :?: :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Smieszny jestes;]] Jest tak klasa Hard Enduro WRE KDX EXc jak juz pózniej ENduro CRM RX i pózniej Light ENduro dt kmx SORKA pzdr tzn TAK MI SIE WYADAJEczlwoieku ale gadasz glupoty :]WRE i KDX to inny motor nic tak jak napisales EXC...do wre i kdx'a porownywalny jest ktm, ale EXE...do exc typowego hard enduro mozna porownac jeszcze husqvarne wr :]i do grona exe, kdx i wre mozna smialo dodać rx :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Smieszny jestes;]] Jest tak klasa Hard Enduro WRE KDX EXc jak juz pózniej ENduro CRM RX i pózniej Light ENduro dt kmx SORKA pzdr tzn TAK MI SIE WYADAJE BUhhahahaha ale zes doje***** . JEst tak. Hard enduro to 125cc 2t to Husqvarna WR125 i KTM EXC125. Lepsze Enduro: Kawa KDX/WRE/EXE/RX/CRM . Lajtowe enduro: DT/KMX/MTX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Smieszny jestes;]] Jest tak klasa Hard Enduro WRE KDX EXc jak juz Nie KTM EXC tylko napisal wyraznie EXE :roll: A do Hard enduro bym zaliczyl WR i EXC a reszta to tak jak napisal eloelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Skąd takie stwierdzenie Siedziałem troche z enduroguy-em przy jego do i poznalem odrrobinkę ten sprzęt i wypowiadam moja opinie na jego temat.... http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 EXC i WR-hard enduroKDX,EXE,WRE-trochę podchodzące pod hardaCRM,DT,KMX,RX-zwykłe enduro To tyle odemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 EXC i WR-hard enduro KDX,EXE,WRE-trochę podchodzące pod harda CRM,DT,KMX,RX-zwykłe enduro Podzielam tą opinię z tym ze dodałbym tu jeszcze grupe light enduro czyli sprzęty typu: Senda 125, Hyosung RX, Honda XR 125L, Suzi DR, MZ 125SX czy nowa XT 125 R czyli lekkie czterosuwy o mocy od 11 do 15 km nadające się raczej do przejazdu szutrową drogą bo bułki niż do śmigania po lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 EXC i WR-hard enduroKDX,EXE,WRE-trochę podchodzące pod hardaCRM,DT,KMX,RX-zwykłe enduro To tyle odemnie. Jeśli porównujesz RXa do DT to chyba nie jeździłeś żadnym z nich :P Jestem praktycznie całkowitym nowicjuszem, ale różnica jest bardzo duża i nie trzeba duzo jeździć żeby ją poczuć. Proponuję małą przejażdżkę każdym z nich po torze i od razu zmienisz zdanie. To zupełnie inne motocykle, chyba że sugerujesz się tym że mają podobny wygląd. Ale tak sądzi większość ludzi patrszących "z boku".Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ENDURO ma racje. A Twoim zdaniem RX to co? Hard enduro? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 A Twoim zdaniem RX to co?moze nie hard enduro ale jest na pewno w gronie exe, kdxa, czy wre :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Jeśli porównujesz RXa do DT to chyba nie jeździłeś żadnym z nich Jestem praktycznie całkowitym nowicjuszem, ale różnica jest bardzo duża i nie trzeba duzo jeździć żeby ją poczuć. Proponuję małą przejażdżkę każdym z nich po torze i od razu zmienisz zdanie. To zupełnie inne motocykle, chyba że sugerujesz się tym że mają podobny wygląd. Ale tak sądzi większość ludzi patrszących "z boku". PozdrawiamNa DT 125 jeździłem,ale na RXie nie wiem,że RX ma bardziej ostrzejszą charakterystykę silnika ale i tak jestem przy swoim zdaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Na DT 125 jeździłem,ale na RXie nie wiem,że RX ma bardziej ostrzejszą charakterystykę silnika ale i tak jestem przy swoim zdaniu. RXem mozna poszalec tak jak wre i exe a DT hmm to lajtowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 DT hmm to lajtowania...no tak :Pale ja dt nawet na torze bylem hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi