Zimer Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 ps. Need for Speed wymiata :D ale bardziej te starsze wersje (mówie tu o V cześci Porsche) Co fakt to fakt. Na porschakach sie "wychowalem" hihi, ale teraz mam nowy komp i mi nie dziala, tzn dziala ale chwile po wlaczenie przestaje reagowac mysz i klawaiatura. Oczywiscie na windowsie 98. Ten sam problem jest u mojego brata. Moj komp Celeron 2,4GHz, brata Sepron 2,5 Ghz czy jakos tak. Czy ktos z Was spotkal sie z tym problemem i wie jak go rozwiazc? Please help! :D Do gry przez net w MotoGP tez sie dolacze, ale z jakis czas, jak sie pogoda skonczy ;) Co do ruszania - na suchym luz ja caly cas pulsuje gazem az zgasnie swiatlo i rura - udaje sie odstawic mase motocykli nawet na Champion. Na mokrym probowalem rozne sposoby lacznie z dociazaniem tylu przez stawianie na gume - zero efektu, nie mam pojecia jak to opanowac ;) A endo najlepiej wykonac uzywajac oprucz hebla tekze pochyl na bak, odciaza tyl. i Trzeba jechac idealnie prostu, zeby motor byl piionowo a nie w pochyle - wtedy dupa idzie w luft jak z procy ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 PS: jak się robi endo? Tzn. w tej grze jak wykonać ten trick w trybie treningowym. Mam cały wyznaczony odcinek przejechać na przednim kole? To bym musiał chyba do 300 się rozpędzić :D musisz po prostu podniesc kolo miedzy liniami... nie musisz przejechac calej odleglosci.. wystarczy ze lekko uniesiesz i nawet zatrzymasz sie miedzy liniami i zaliczy od siebie mam takie pytanie... zaczalem na pro... dawalo rade wygrywac dostawalem po 4 punkty za wygrana a teraz gram drugi sezon na wyzszym poziomie i jak nie wygram to nie dostane nic... tylko za pierwsze miejsce 1 punkt... tak to ma byc?? kurcze kiedy ja tyle punktow nazbieram zeby moja Kawa nie odstawala od reszty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Jak za pierwsze miejsce 1 pkt. to coś chyba brzydko jechałeś (koszenie trawników na każdym winklu) za to doliczaja czas. Być może o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 no ale punkty dostaje sie za miejsce a nie za czas chyba?? z reszta juz prawie nie wjezdzam na trawe... jak sie zdarzy to dolicza ok 0,45s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 A ile okrążeń jedziesz na zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 ja bym się pisał na moto gp, przez neta, tylko musicie mi powiedzieć którą mam wersje :D , bo tam nigdzie nie ma napisane, ale wydaje mi się że będzie to jedynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 A ile okrążeń jedziesz na zawodach? 5... myslisz ze to ma cos do rzeczy?? zaraz sprawdze na wiekszej liczbie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 5... myslisz ze to ma cos do rzeczy?? Sprawdzić można ale 5 to nie mało więc to nie to... może coś w ustawieniach wyścigów? Trudna zagadka z tym 1 pkt :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 niestety... sprawdzalem i tak dostalem 1 punkt :/ widac to zalezy od stopnia trudnosci... trzeba sie szybko przerzucic na champion bo tego ostatniego jeszcze nie odblokowalem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 im wyzszy poziom trudnosci to wiecej punktow za zwyciestwo sie dostaje (1 poziom wyzej=1 punkt wiecej) ale jak juz w poprzednim sezonie na tym torze dostales max punktow to przy zwyciestwie na tym wyzszym poziomie dostajesz tylko ten 1 pkt i przy nastepnym sezonie na wyzszym poziomie znow tylko 1 pkt a bez zwyciestwa sie nic nie dostanie (chyba ze w poprzednich sezonach sie na tym torze nie wygrywalo)nie za bardzo wiem jak to napisac ale mam nadzieje ze rozumiecie o co chodzi:) a ja jutro albo pojutrze juz sobie pogram w motogp 3 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 czyli... jesli przejde sezon na maksymalnym poziomie trudnosci i wygram wszystkie wyscigi to dalsza gra nie ma sensu?? :/ kicha w sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 czyli... jesli przejde sezon na maksymalnym poziomie trudnosci i wygram wszystkie wyscigi to dalsza gra nie ma sensu?? :/ kicha w sumie... no tak juz wiecej punktow za wygrywanie wyscigow sie nie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 czyli... jesli przejde sezon na maksymalnym poziomie trudnosci i wygram wszystkie wyscigi to dalsza gra nie ma sensu?? :/ kicha w sumie...Zabawa polega na tym, że bez zdobycia tych punktów nie wygrasz żadnego wyścigu na wyższym niż Pro poziomie (a i to z trudem) ;-) Mam jedno poważne "ale" do gry MotoGP 2. Podejrzewam, że za celowe przewrócenie przeciwnika w rzeczywistości można być zdyskwalifikowanym. Tymczasem największą trudność w grze stanowi nie wygranie ale odjechanie zawodnikom na tyle, żeby nie dogonili i nie przewrócili. Porażka sportu zupełna :( Oczywiście 100% sim, ale inaczej jaki sens jeździć? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 To jak bedzie z tą ligą??? I w końcu na jakim motoGP gramy bo do mnie leci motoGP 3. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 To jak bedzie z tą ligą??? I w końcu na jakim motoGP gramy bo do mnie leci motoGP 3. Pozdro ja moge grac w kazdej chwili :] (studia = duzo wolnego czasu :))tylko serwera nie moge postawic bo nie mam zewnetrznego IP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi