rg166 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 jaki konkretny model butków byscie mi polecili?? Cenowo do 1000zł.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 jaki konkretny model butków byscie mi polecili?? Cenowo do 1000zł.pzdr.do 1000 zl to se mozesz konkretne buty kupic. wejdz na www.allegro.pl i tam popatrz, masz troche butow crossowych,napewno cos znajdziesz nowego albo uzywanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 O stary za 1000zl to jedz do sklepu i sobie przymierzaj, bedziesz pewien ze noga bedzie dobrze lezec w buciku ,a nie przez allegro, sprzedawca moze cos doradzi:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 tylko ze najblizszy sklep z akcesoriami mam ok. 100km odemnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Alpinestars Tech 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 RG - SIDI polecam - Raport Evo lub Vortex Evo, albo odłóż jeszcze parę zł i zanabądź FlexForce. Co do zakupu - zawsze możesz przelać mi kasę i kupię Ci je w Rapidzie: http://www.rapid-motocykle.pl/?akcja=obuwie&mod=14 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 do 1000 to na jakimś motobajzlu tech 8 bez problemu wyrwierz lub sidi flex force, tech 10 za 1200 już są, ja bym brał tech 8 ewentualnie jakieś foxy lub oneal Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramis1986 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Mam pytanie odnośnie butów firmy SIDI. Jaka jest ich jakość? Czy dorównują butom Alpinestars Tech 8,6. Chodzi o te najlepsze modele i właśnie czy buty Flex Force SRS są najlepszymi butami SIDI do enduro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Dorównują. Mi FlexForce zaczęły przeciekać po 3 latach (prawy but, bo wypadła część chroniąca przed wlewaniem się dużej wody). Poza tym zawias, dość dobra skóra plus dużo plastiku. Jedyna wada - nie mają od wewnątrz skóry przez co nieco gorzej trzyma się nimi zbiornik. Ale tu dużo zależy od stylu jazdy. Mi to na przykład odpowiada, bo zwykle mało ściskam kolanami ramę i zbiornik.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 tech 10 za 1200 już są' date='[/quote']tech 10 odradzam. znajomemu podeszwa w nich starczyła na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Ja właśnie sprzedałem niedawno buciki SIDI RAPTOR EVO za 430zł praktycznie nówki.Buty godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Fox Pro Forma właśnie przecenili z 1349 na 1050zł :( (the best) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 najlepiej jak pojdziesz do sklepu przymierzysz, wybierzesz odpowiedni rozmiar tego modelu, a pozniej poszukasz na allegro :((mozna tez odwrotnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Co do tech 10 - Kumpel kupil na allegro za 1000 zl i po pierwszych zawodach rozklejił mu sie jeden but po boku . Mialem tylko z tym egzemplarzem do czynienia wiec zabardzo nie moge sie wypowiadac , Ale wedlog mnie takie cos nie powino miec miejsca , Tech 10 to obecnie najnowoczesniejsze buty MX/ENDURO i takie zeczy nie powiny miec miejsca . Moze akurat kumpel ma jakis lewy egzemplarz , wszystko mozliwe - Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzieek Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Ja właśnie sprzedałem niedawno buciki SIDI RAPTOR EVO za 430zł praktycznie nówki.Buty godne polecenia. A ja wlasnie je kupilem i zaraz wlasnie jade je przetestowac w terenie :twisted: narazie jestem bardzo zadowolony wygodnie sie w nich śpi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi