enduroguy Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 No, tyle pi razy drzwi kosztuje udział w 2-dniowych zawodach PZM, gdzie zapycha się bez celu przed siebie. A tu za te same pieniądze PRZYGODA! pzdrTo prawda. Ja bym chcial pogadac z osoba ktora skorzystala z tej oferty i jakie jest jej zdanie na ten temat.. Chociaz w sumie do organizowania to tutaj wiele nie ma. Transport motocykli i tyle, a reszte to juz sobie ustawiamy jak chcemy. Ojjjj chetnie bym na cos takiego pojechal z 4um'owa grupka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Ja bym chcial pogadac z osoba ktora skorzystala z tej oferty i jakie jest jej zdanie na ten temat.. Chociaz w sumie do organizowania to tutaj wiele nie ma. Transport motocykli i tyle, a reszte to juz sobie ustawiamy jak chcemy.przydałby sie jakiś przewodnik który pokaże dobrą trase do jeżdżenia i jakiś jeep który ewentualnie może zabrać motocykl na pake jeśli padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 super sprawa, jak zmienie moto to bede myslal o tym na powaznie :() Milo by bylo z ludzmi z forum przezyc taka przygode. Bylem w bieszczadach i wiem jakie tam sa nieprawdopodbne tereny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Ha ha ha... Myślałem, że na spadochronie motocyklem dają możliwość skoku. :( Kiedyś jak będzie własne życie... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 No super sprawa, jak kupie koła enduro to napewno o tym pomyśle ,a jak to jest od strony prawnej ,można tam jezdzić czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 No super sprawa, jak kupie koła enduro to napewno o tym pomyśle ,a jak to jest od strony prawnej ,można tam jezdzić czy nie??] Proponuję poczytać w mojim wątku. http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=410751#410751 p.s Ja z chęcią bym pojechał ale nie ten sprzęt :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Ojjjj chetnie bym na cos takiego pojechal z 4um'owa grupka!!!Ja też :( Kurde naprawde fajna sprawa. Wydaje mi się że nie tylko ja się napaliłem.Dominiku jak tylko udacie się na tą wyprawe to prosze o jak najszybszą relacje :( Ciekawe czy można sobie coś takiego samemu zorganizować. Może ktoś zna jakieś miejsca :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Samemu mozesz zorganizować ale sam na te tereny nie przefruniesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Chyba ze ktos ma Czym poleciec ;] Ale chyba jest jescze takie rozwiazanie : Dojezdzasz do tego miejsca pozniej rura na jakas barke i wio przed siebie , naewno do ktoregos miejsca idzie normalnie dojechac . Ale naprawde przygoda niesamowita !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Może ktoś zna jakieś miejsca Zaczniemy jeździc po tych naszych okolicach to na pewno znajdziemy jakies fajne miejscówy, oby tylko w baku susza nie nastała :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 a moze jakis jesienny zlot forumowych endurakow ?:P)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Ogulnie fajna sprawa ale czy ta cześć Bieszczad nie ejst pod ochrona lub czescia rezerwatu????Nawet jak nie to czy jest opcja jazdy motorem nie kolidujac z prawem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 a moze jakis jesienny zlot forumowych endurakow Fajnie by było, tylko gdzie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 no w jakims strategicznie centralnym miejscu :P tylko takie rzeczy zostawic najlepiej komus bardziej zorganizowanemu... Dominik ? ;) chociaz po borkach troche inaczej na niego patrze:> taki sie "pan powazny" wydawal :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 no u mnie jak sie wbijasz w las to cywilizacji mozesz nie zobaczyc dluuuuuuuugo, OEM wybieral sie na male wprawy i nie raz lezalo sie w wodzie czy tez przelecialo przez kierownice bo rowu pierwszy nie zobaczyl i glebowal, najlepiej sie wlasnie jezdzi trasami ktorych sie nie zna, tak przelajowo :P najwieksza frajda jak jest jakas przeszkoda typu rzeka, gora czy tez masakryczne bloto czy full piachu ;)u nas po prostu kukamy na mape wojskowa i wybieramy cel, a trase wybieramy po drodze, nie raz jechalismy i patrzymy i okazuje sie ze w rezerwacie jestesmy ;p nie wiem czy u was sa takie tereny ale u mnie full tego jest ;pnie nudzi sie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi