viperPL Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Witam. W jaki sposób najprawdopodobniej jest dławiona CBR F3 z 97 roku ? w chwili obecnej motocykl ma 97 koni. Czy aby to oddlawić nalezy tylko usunąc jakies kryzy na gaznikach ewentualnie zmiana dysz ?Ile takie oddławienie moze mniej wiecej kosztoac ? - chodzi mi o sam koszt materialu, robote wykonam samemu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Z tego co ja sie orientuję F3 ma 100PS. Twoje 97Ps bierze sie z przjecia przelicznika 1kW - 1,3PS.Także chyba tam nie ma co oddławiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Text z www.motocykle.domeczek.pl : "W 1995 roku powstała kolejna wersja CBR PC 31 z systemem dynamicznego doładowania Direct Air Induction System i mocą 105 KM " Więc jak to jest z F3 z 97 roku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Więc jak to jest z F3 z 97 roku ??Pewnie motocykl jest z Niemiec, tak? Bo jesli tak, to popytaj wlasciciela, czy te 72 kW sa tylko wpisane w Brief, czy rzeczywiscie jest kastrowana. Niemcy czesto robia taki myk w celach bodajze ubezpieczeniowych (mniejsze stawki czy cos, nie pamietam...) - w Breifie jest wpisane 72kW, a sprzet ma faktycznie moc otwarta (u mnie w Kawie tak bylo). Takze radze popytac. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Niemcy czesto robia taki myk w celach bodajze ubezpieczeniowych masz racje, motory do 98 ps maja inna klase ubezpieczeniowa a wszystko ponad to juz duuuuzo drozej kosztuje wiec dlawia moto.ale z tym czy tylko wpisuja w briefie czy faktycznie dlawia to nie mam pojecia, aczkolwiek przy takiej malej roznicy mocy rzedu kilku ps to mysle ze nikt w dlawienie by sie nie bawil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 wszystko jest na dobrej drodze :) maszynamaksiazdke serwisowa 2 kpl. kluczyków..1 wlasciciel ;) juz na dniach jutro po jutrze jade po te cudo 800 km w jdna strone ;)))))))) ps. malowanie srebrno czarne :P)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 A byłeś ogladac ta z Allegro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi