remik Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Witam, chcaiłbym sie dowiedziec co myslicie o tym motorku bo mam zamiar go kupić i nie wiem czy się opłca, chodzi mi o jinchenga JC50Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Oprócz tego,że wygląda to jak motocykl to niczego dobrego o nim nie słyszałem,wręcz odwrotnie . :ehz: Zastanów się dobrze :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Jeśli chcesz jest u mnie na sprzedaż Knight. www.olej-mybike.prv.pl Polecam. Ma lekki tuning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Kolga ma takiego. Jeździ ni mjuz 3 rok i nic sie z nim nie dzieje. Ale nie poelam...v-max-45 kmh lipa..... Tylko wygląd fajny reztza..to lipa... Chromy szybko tracą połysk, a pozatym to 4t... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Witam dobrym rozwiązaniem jest włożenie silnika z 100 do 50. spotkałem gościa co właśnie tak miał zrobione. Przeróbki są ponoć banalne a wtedy motocykl idzie jakoś tak przyzwoicie. (może nawet simsona porobisz :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Też Ci odradzam 50-tkę. Jeździłem poł roku skuterem chińskim 50 ccm, przebieg 5600, intensywne używanie - zero usterek. :( Dobrze go wspominam.Ale: prędkości około 50 km/h - to nie jest jazda dla dorosłego czlowiek. Jesteś spychany na pobocze, wszyscy Cię wyprzedzają itd. :cry: Mój skuter, gdy był zablokowany, tyle wyciągał... Nigdy więcej, to nie wpływa dobrze na samopoczucie, czujesz się nijako :| - poza tym nie jest to prędkość bezpieczna. :( Po odblokowaniu skuterek jechał 60 z groszami - bardzo sympatycznie się nim jeździło, ale to i tak za mało, by być pełnoprawnym użytkownikiem dróg. :D Jeśli już chcesz 50-tkę - to kup coś, co pojedzie bez agonii te 70-80 km/h. Są takie motorki - niestety droższe nieco. Tyle musisz wyciągnąć, żeby nie być spychanym zawalidrogą. ;) Więc radzę, przemyśl swój swój wybór. Pozdrawiam. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Jesteś spychany na pobocze, wszyscy Cię wyprzedzają itd. :cry: Mój skuter, gdy był zablokowany, tyle wyciągał... Nigdy więcej, to nie wpływa dobrze na samopoczucie, czujesz się nijako :| - poza tym nie jest to prędkość bezpieczna. :evil: Bardzo dziękuję za te słowa. Miałem chwilę zwątpienia czy warto robić prawko - myślałem o skuterze 50ccm. Ale to co napisałeś dało mi do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 mam wlasnie takie cudo na warsztacie i... jak go odpale to powiem jak sie jezdzi. na razie poszukuje schematu do instlki elektrycznej - zgubil gdzies swiece, wlascicielka oddala od warsztatu samochodowego - tam zrobili wszystko i rowniez co nie trzeba (wstawili nawet cewke od malcza 8O ) i oczywiscie spieprzyli bardziej niz bylo - partacze schemat instalki poszukiwany - heeeeeeeeeelp!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Fv - więc rób prawko. 8) Naprawdę warto! Nie będziesz skazany na 50-tki i ewentualne zarzynanie ich jakimiś tuningami. ;) A oprócz osiągów jest wg mnie jeszcze jeden argument: trochę inaczej się jedzie - jako motocyklista - z Prawem Jazdy A w kieszeni niż na dowód. :) Powodzenia i szerokiej drogi! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Ja bym nie ryzykował, może wygląda całkiem niezle jak na 50, ale ponad to nie ma w nim ciekawego, polecam jakis japoński skuterek. Jezdziłem Suzuki Kataną 50 i byłem bardzo zadowolony, może o nim pomyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi