Empire Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Witam. Mam problem w swoim komarku. Najpierw dusił mi sie podczas jazdy...Teraz ledwo co zapala. A jak zapali, próbuje ruszyc to dupa..dusi sie...Kranik na 100% to nie jest bo mam nowy od dzisiaj...Mogą to być dysze w gazniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramar Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Przeczyść dysze a jak nie pomoże to sprawdź zapłon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 A regulowałeś dawke paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 nic nie grzebałem z tym...jezdzil ale nagle sie zaczął dusić...sądze że to dysze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 W moim komarku to zawsze był winny zapłon, kondensator, lub świeca. przeczyść świecę najpierw, lub lepiej załóż inna a póżniej sprawdź zapłon. jak to nie pomoże to zostaje gaźnik. Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Zapłon dobry. miałem iskre 75 swiece. zalozylem inna. ngk 75. dalej to samo:( jutro chce przeczyscic dysze...w komarze jest dysza od jałowego i od wysokich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ta ze sprężynka jest od obrotów a ta bez taka w srodku jest od powietrza i nia sie pobaw ja tez tak miałem w motorynce a i sprawdź przerywacz i jego styki czy niesa zaoliwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Jak ja robiłem to w motorynce to tak rozumowałem:rozkręcic wszystko co sie da, pomoczyc w paliwie i przedmuchać pod ciśnieniem 8) Pierw bawił bym sie gaźnikiem a potem zapłonem bo on tał łatwo nie nie reguluje.Jeśli iskra jest OK to tylko gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 przeczyscilem obydwie dysze, zaplon ok, iskra ok...teraz dziala ale troszke sie dusi na wysokich. tak wiec przeczyscilem znowu obydwie dysze wrazie czego i znowu cos kiepsko wchodzi na wysokie obroty..mozna w sklepach dostac dysze osobno, bez gaznika? [ Dopisane: 29-09-2005, 19:41 ]jednak iskra jest do kitu...teraz wcale nie mam a jak jest to slabiutka...zdaje mi sie ze cewka dostala przebicia bo moj genialny brat:/ jezdzil w ulewe...moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Sprawdz świece w komarkach to zawsze cos z niby bylo nie tak a jak nie to przeczysc gaznik jak nie pomorze to nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Sprważ klin na wale (od magneta) może ci ścieło . Ja też tak miałem ale w simsonku też nie chciał się wkręcać .Jeśli to nie zadziała ,to odkręć gaźnik rozkręć go w drobny mak i zostaw na noc w rozpuszczalniku ( nitro) . :( :( Tylko potem wysusz ten gaźnik bo z komarka powstanie rakieta przez te nitro hehe ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Sprawdz świece najlepeij kup nowa pozniej klin i ustawienie zaplonu jesli to nie pomoze no to pozostaje gaznik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 1 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 zmienilem swiece, sprawdzilem zaplon - to samo :roll: przeczyscilem gaznik i all ok thx :( :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 No widzisz:dOFF TOPIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 może masz nagar w kolanku wydechu i jest zamulony?? sorki nie zauważyłem ze juz problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi