andrzejtomecki Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 generanie nie zmieniaja kolejnosci odpowiedzi ... ja mialem wykute na blache ze przed egzaminem caly test robilem w 1 minute(powaga) i zawsze 0 bledowMoim zdaniem (z doswiadczenia wlasnego) testy trzeba wbic na pamiec (100% pewnosci ze sie zda) bo niektore pytania i odpowiedzi sa tak sformuowane ze nie bardzo idzie obczaic o co chodzi a czasem nawet logiczne myslenie nie pomaga. W moim przypadku to byly dwa popoludnia dziobania i testy wbilem na pamiec (0 bledow)jestem dokladnie tego samego zdania co kolega, niektore tresci pytan wprawiają w mdłosci nawet bardzo zaawansowanych uzywkoników dróg, dla przykladu do tego samego obrazku na ktorym widzimy światła i zapaloną zieloną strzalkę dla skrecających w lewo z pasa lewoskrętu, teraz pytania brzmiały mniej wiecej tak1. Widzać taki znak możnaa)skrecać w lewob)zawracacc)jechac prosto(albo cos takiego) Drugie pytanie do tego samego obrazka2. Kogo dotyczny zielona strzałkaa)skręcającego w lewob)zawracającegoc)jadącego na wprost o ile w pierwszym wypadku odpowiedzi poprawne to A oraz B, o tyle w drugim pytaniu o dziwo odpowiedzią poprawną jest tylko odpowiedz A...to jest tylko jeden przyklad ale takich przykladow naprawde mozna mnożyc.Generalnie polecam nauczyc sie testow na pamięć i miec pewność ze sie zda.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Moim zdaniem (z doswiadczenia wlasnego) testy trzeba wbic na pamiec (100% pewnosci ze sie zda) bo niektore pytania i odpowiedzi sa tak sformuowane ze nie bardzo idzie obczaic o co chodzi a czasem nawet logiczne myslenie nie pomaga. W moim przypadku to byly dwa popoludnia dziobania i testy wbilem na pamiec (0 bledow) Pozdrawiam Nie zgadzam sie :) Kazde pytanie jest logiczne ale tylko wtedy kiedy znasz kodeks. Jesli masz mala wiedze to nie wiesz dlaczego jest tak a nie inaczej i kujesz na pamiec. andrzejtomecki otoz sa takie pytania i jesli chodzi o 1 chodzi o to ze masz dodatko swiatlo sygnalizujace zastepujace kiedy slawna strzalke pod swiatlami i wtedy mozesz skrecic i zawrocic. W drugim pytanie masz swiatla kierunkowe a wtedy dotyczy one tylko kierunku ktore wskazuje. Poprostu nie znasz przepisow i stad twoje watpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 generanie nie zmieniaja kolejnosci odpowiedzi ... Bo teraz jest system komputerowy.. jak zdawalem testy jeszcze na papierze to zmieniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 no tak , odpowiedzi sa w tej samej kolejnosci zawsze i jeszcze chce powiedziec ze niektore sie strasznie czesto powtarzaja takze warto cwiczyc na komputerze a nie z ksiazki bo to nie to samo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Dla mnie wszystkie pytania na tescie były logiczne i poparte przepisami kodeksu drogowego. Znalazłem tylko jedno, którego nie rozumiałem bądź było błędne. Skrzyżowania to już w ogóle bajka :) Każde pytanie trzeba czytać co najmniej 3 razy - po razie dla każdej opcji i zaznaczac jesli się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cespenar Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Haaa Koledzy dzieki ;) nie popelniam wiecej bledow niz 2 mam nadzieje ze będzie tak do jutra :) o 9 mam egzamin mam nadzieje ze bedzie dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 to siedz do pozna i klep testy bo innej metody nie ma :) powodzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matwis Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 A po co zdajesz A1? Zrób A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 A po co zdajesz A1? Zrób Amoze nie ma 18 lat... a chce na 125 jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranka_t Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Nie rozumiem...jak ktos robi bledy w testach to znaczy, ze nie zna sie na zasadach, a na drodze nie ma miejsca na bledy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Nie rozumiem...jak ktos robi bledy w testach to znaczy' date=' ze nie zna sie na zasadach, a na drodze nie ma miejsca na bledy![/quote'] Zgadzam sie w 100% i jeszcze raz powtarzam. nie ma w tych testach pytania w ktorym poprawna odpowiedz nie odpowiadala by zasadom zawartym w kodeksie drogowym. Ja nie mailem zadnego problemu 3 lata temu jak robilem B i teraz jak zrobilem A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 A po co zdajesz A1? Zrób A nie wypowiadaj sie lepiej jak masz tak pisac , ku*wa czy to jest twoja sprawa :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 A po co zdajesz A1? Zrób A bo mu się nudzi w domu wiesz w ogóle kto może zdawać na A? może on nie spełnia tych warunków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 A po co zdajesz A1? Zrób A nie wypowiadaj sie lepiej jak masz tak pisac ' date=' kur*a czy to jest twoja sprawa[/quote'] Nie podnos glosu koles tym bardziej na starszych :!: :!: :!: Kazdy może wyrazić swoje zdanie a tym bardziej ty nie bedziesz nikomu zabranial swojiej wypowiedzi :twisted: Ja przychylam sie zdania kolegi ze nie warto robic A1 jak za dwa lata bedziesz przechodzil to samo ale jak rodzice dają to poco im tego odmawiac nie bo watpie ze w wieku 16lat ma sie kase zeby zrobić prawko i jeszcze do tego kupić motocykl a koledze radze posiedziec troche przed kompem i wykuc na pamiec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cespenar Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 koledzy nie warto sie klócić :) zdalem!!!! strasznie sie ciesze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi