Andriy Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Witam! W ten wikend (30.09-2.10) we Lwowie odbendiesie drogi zlot "Galicyjski biker 2005". Organizator - Lions MC, miejsce - Lwowski ipodrom, wpisowe - 50 hrn (35 zlotych). Program standartowy - koncerty (Bila Weza), konkursy, parada Lwowem. Wiencej informacji to - http://motocykl.net/forum/index.php?showto...t=20entry2859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Aaaaaaa!!!! A czemu tak późno?? 8O :) Wiosną mieliśmy parę miesięcy na zastanowienie :mrgreen: Tak, czy siak, pozdrowienia dla Lionsów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 uważajcie w Lwowie na motocykle !!!!!!!!!!! jeden z uczestników tegorocznego Rajdu Katyńskiego staracił właśnie tam swój motocykl !!!!!pozdrawiam i życze miłej zabawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Oj za późno, za późno :? . Pozdrów Andriy Lionsów i Bilą Weżę. Myślę że zobaczymy się na wiosnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ej ze. rzadziaki... Za pozno ??????????? Sezon w pełni!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ej ze. rzadziaki... Za pozno ??????????? Sezon w pełni!!!!!!!!!! Ha, ha, ha... :? Widzę, że leżą Ci lwowskie tematy, wiosną też się udzielałeś 8) Dla mnie za późno, bo z prozaicznych przyczyn w trzy dni nie jestem w stanie zorganizować się na 2tys. km (w obie strony) podróży :cry: , czego żałuję, niestety. Aker: Myślę że zobaczymy się na wiosnę No... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Witam,szkoda żę zlot nie był w poprzedni weekend bo wtedy bawiłam we Lwowie :twisted: Ale kurcze drogi to macie tam tragiczne, jak będzie tam parada to ja nie chce tego widzieć :) Miłej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Przez ostatnie kilka lat przynajmniej raz w roku bywalem na moto na Ukrainie, w tym roku niestety ani raz... I chyba nie bede.......czego bardzo zaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi