Strzalek Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Cytat: Klamry z paskiem mozna za 20 albo 25 zł o ile sie nie myle to dobrze Razza są u was ?Jutro sprawdze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzier Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Po raz pierwszy w zyciu siadłem w tym sezonie na motor crosowy marki Cz model 514 no i miałem problem jakie buty ubrać by było w miarę bezpiecznie dla stopy i kostki podczas jazdy ! Nie powiem co wymyśliłem bo troche wstyd :oops: ale koledzy co ze mną ganiali ochrzcili je mianem "buty gagarina" :-D Ubawiłm sie po pachy ale zaznaczę że podeszew, noski buta i kostka były sztywne maksymalnie i w kontakcie z glebą spisywały sie świetnie!Koszt butów .......9 złociszy!!! i trochę robotyŚmieszne to było wszystko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Po raz pierwszy w zyciu siadłem w tym sezonie na motor crosowy marki Cz model 514 no i miałem problem jakie buty ubrać by było w miarę bezpiecznie dla stopy i kostki podczas jazdy ! Nie powiem co wymyśliłem bo troche wstyd ale koledzy co ze mną ganiali ochrzcili je mianem "buty gagarina" Ubawiłm sie po pachy ale zaznaczę że podeszew, noski buta i kostka były sztywne maksymalnie i w kontakcie z glebą spisywały sie świetnie! Koszt butów .......9 złociszy!!! i trochę roboty Śmieszne to było wszystko!!NO jak juz napisales posta to napisz tez cos o butach!! BYc moze taki patent przyda sie poczatkujacym :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzier Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Koszt butów .......9 złociszy!!! i trochę roboty pewnie zwykłe trampki i blacha ocynkowa na czybek 2 gwoździe i buty crossowe zprawdziwego zdarzenia :lol: :-D :-D :-D :-D No to mnie rozbawiłes do łez!Widzę że ludziom różne wiejskie patenty chodza po głowie, jednym słowem pomysłów nie brak! Po mojej głowie też chodzą no i przyznam się że to były radzieckie hokejówki oczywiście bez łyzew na pożądnej gumowej podeszwie :lol: Ot i cała tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Osobiście nie jeźdizłem w tych bucikach.Ale kumpel ma buty baaardzo amatorskie,miękka skóra,pękły mu na zgięciu :? .Za tą kase poszukaj cos lepszego,może formy terrein??wyrwiesz na bazarze za 400zł. PS.Te FLY 805 wydają mi się tak samo klasowo jak te O'NEAL za 440zł(modelu nie znam). Pzdr Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Tu macie linka -> http://www.yamaha-motor-europe.com/accesso...$2$Rider%20Prot tam są inne kolory i chyba jakieś inne modele. Oprócz tego buzerki i ochraniacze Yamahy :buttrock:Tylko dlaczego nikt w nich nie jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Bo nikt nie wie jak się dowiedzieć o cenę i jak je kupić! Przynajmniej ja nie wiem. Może ktoś by umiał mi to wytłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Należy skontaktować się z punktem który jest oficjalnym przedstawicielem Yamahy na Polske. Tam się dowiesz ile kosztują i ogólnie powinni wszystko Ci powiedzieć. Ewentualnie może u Mielocha ale on się chyba zajmuje Suzuki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 maly offtop ale tez o butach :) na stronie www.krawehl.de mozna kupic replike butow rickiego carmichaela za 339,95 eur w 3 kolorach jak napisali w gazecie ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Nie wygladaja na zbyt solidne, tak jak jakies buty O'neala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seweryn Białynicki Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 r elo elo napisał "Nie wygladaja na zbyt solidne, tak jak jakies buty O'neala" Powiadasz że buty O'neal nie wyglądają na solidne.W takim razie podziel sie ze wszystkim swoimi informacjami na ich temat?Skąd wiesz że nie są solidne, miałeś może okazję jeździć w nich, czy tylko sugerujesz się wyglądem albo własnym przeczuciem?Może powiesz nam cos więcej na podstawie wyglądu o innych produktach?Wygląda na to ze nasz kolega z "eloelo" posiada niespotykany dar.Chociarz zważywszy na fakt iż masz zawsze bardzo wiele do powiedzenia na kazdy temat można by pomyśleć że ma za sobą spory bagaż doświadczeń. Tylko pytanie ile lat doświdczeń moze miec szesnastolatek? Ja jeżdzę w tych butach od dawna w ekstremalnych warunkach i nie oszczędzam ich w ogóle i odziwo nic złego sie z nimi nie dzieje. No cóż ale co ja moge wiedziec na temat tych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Tylko pytanie ile lat doświdczeń moze miec szesnastolatek? A co ma do rzeczy wiek? 16 latek moze latac 10 lat i miec takie doswiadczenie i umiejetnosci o jakich nawet nie snisz. Wg. mnie dyskryminowane młodszych za ich wiek jest dość prostackie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Seweryn Białynicki wymiatasz ziomie...Wlasnie widze na twoim avatarze jak w tych butach latasz <lol2> Powiadasz że buty O'neal nie wyglądają na solidne.W takim razie podziel sie ze wszystkim swoimi informacjami na ich temat? No i to ze nie wygladaja na solidne to prawda' date=' przypominam WYGLĄDAJĄ jak z jakiejś taniej skóry :']I nie powiedzialem jakie sa, bo cos moze wygladac do dupy a byc dobre,tak samo tech 10 wygladaja fajnie a co ? podeszwa sie odkleja.Wiec nastepnym razem czytaj uwazniej - albo mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seweryn Białynicki Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Wlasnie widze na twoim avatarze jak w tych butach latasz Wiesz co ,to że sugerujesz sie moim zdjęciem najlepei świadczy o tym jaki jesteś głupi bo co ma wspólnego moje zdjęcie do butów w jakich jeżdze. Czy ty na prawde masz tak mało rozumu czy jeszcze nie dorosłeś żeby myślec racjonalnie. Widzę że namówiłeś swojego kolege z miasta żeby stanął w twojej obronie bo tobie samemu brakuje jaj. I niech twój waleczny kolega wie że nie dyskryminuję ludzi ze względu na wiek tak więc jak "enduroguy" ma jakies kompleksy to niech zgłosi się do psychologa może on mu pomoże.I w odróżnieniu do ciebie chłopcze ja myślę czego życzę tobie w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Powiadasz że buty O'neal nie wyglądają na solidne. bo nie wygladaja i nie sa, mowie o Elementach, bo innych butow O'Neal na nogach nie mialem, a te butki Fly z tej aukcji wygladaja bardzo podobnie do Elementow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi