LUZIPOWER Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 jak nie dam rady się załapać na koszulki (którąś już edycje z rzędu przespałem) to se sam markerem zrobie i nakleje wydruk avatara z drukary :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 swiruradom tak ten bez "fredzli" to ja no własnie ja tez bardzo mało zapamietałem os. po loginach :cry: ale coz . Moze mnie naprowadzisz ktory to ty bo nie przypominam sobie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ja przyjechałem zielonym uralem w sobote po południu :-). domek nr2, z ekipą endurowców - KML i Data7 z plecaczkami. mieliśmy okazje sie poznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Słuchajcie jakaś zaćma Nie wiem jak się dostac do zdjęć Niedźwiedzia Pomózcie bo jestem strasznie ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Słuchajcie jakaś zaćma Nie wiem jak się dostac do zdjęć Niedźwiedzia Pomózcie bo jestem strasznie ciekawy mówisz i masz: http://fotomisio.domeczek.pl/Borki/imagepa...ges/image1.html mieliśmy okazje sie poznać? my mieliśmy :mrgreen: ja Cię pamietam, kojaże jeszcze nawet z kulikowiska :lol: Moze mnie naprowadzisz ktory to ty bo nie przypominam sobie na fotkach od niedźwiedzia jest mnie pełno- chłopak sobie upodobał mnie :mrgreen: :lol: LUZIPOWER NIE PRZEŚPIJ AKTUALNEJ: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=32861 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 NIE PRZEŚPIJ AKTUALNEJ: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=32861i dzięki, bo gdyby nie ty znowu bym nie miał :P flaszke ci wisze ! albo browca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 ja Cię pamietam, kojaże jeszcze nawet z kulikowiska i wice wersal ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 wiecznego studenta pamietam chyba jak opowiadał o klimacie podczas jazdy na rusku ... zrobiło sie klimatycznie :twisted: ale tak dokładniej nie przytocze bo no wiadomo.... :( wiem ze to było przed domkiem organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ja wreszcie dobiłam do tematu :(Muszę przyznać, że zlot 4umowy w Borkach (pomijając kilka zbędnych szczegółów) był naprawdę udany!!!! :DJuż wszyscy moi przedmówcy wypowiedzieli sę w sumie na temat różnych przedziwnych zjawisk i rzeczy dziejących się tam :-D więc ja już może nie będę zanudzać :PW każdym bądź razie jestem szczęśliwa, że mogłam tam być z Wami wszystkimi drodzy BRACIA i drogie SIOSTRY :PŻałuje jedynie tylko tego, że trwało to wszystko tak krótko :(Poznałam wielu wspaniałych ludzi i nie powiem, że nie......., ale jeden wąteczek Borkowy zmienił troszeczkę moje życie i poprzestawiał mi kilka klepek w główce he he :oops: :P :mrgreen: Więcej się nie wypowiadam :P Bo ta osoba wie o czym mówię :POgólnie rzecz biorąc....... apeluję, a raczej APELUJĘ o kolejny zlot 4umowiczów!!!!!!!!Chciałabym pozdrowić wszystkich zlotowiczów i tych poznanych i tych trochę mniej poznanych :) Ale szczególnie pozdrawiam domek nr 9 :mrgreen: Mam nadzieję, że na kolejny zlocik dotrę już własnymi 2oo edit: Chciałam jeszcze wszystkim podziękować za zdjęcia. Trochę mi ich napstrykaliście. Dzięki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Bo jesteś wdzięcznym tematem do zdjęć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Bo jesteś wdzięcznym tematem do zdjęć a są jakieś nie wdzieczne- komu byś nie robił to to mówisz :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Bo jesteś wdzięcznym tematem do zdjęć Yaco...., bo się zaczerwienię :oops: :( Bo jesteś wdzięcznym tematem do zdjęć a są jakieś nie wdzieczne- komu byś nie robił to to mówisz :> Świru, widzisz Twój urok jest niesamowity i koło Ciebie też nikt nie mógł spokojnie przejść!!!!! :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 ...Świru, widzisz Twój urok jest niesamowity i koło Ciebie też nikt nie mógł spokojnie przejść!!!!! :-D :-D :-D Tia, wszędzie z jęzorem wywalonym ganiał jakby mu sie pić chciało czy co... Dobrze, ze klamek nie kradł... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Dobrze, ze klamek nie kradł... I drzwi nie przestawiał :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Dobrze, ze klamek nie kradł... jeszcze przyjdzie czas na ZŁOTE KLAMKI I drzwi nie przestawiał no masz Ci los, że nie wpadłem na ten pomysł- ale by była zabawa :-D :-) hola hola :mrgreen: nic straconego rybnik w ten weekend :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi