Skocz do zawartości

Gdzie nie można wjezdzac ?

wats
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
jaki z tego morał ? nie ma to jak józefowska policja

Ej no dobra ale ja sie caly czas zastanawiam , czemu oni nas nie zatrzymuja?? BO jak by chcieli dawno by nas zgraneli :?

A tu dzis policjant powiedzial: Tu Was nikt narazie nie zatrzyma.

ALbo cos kombinuja badz czuja do nas "respect" ;) .

pzdr

A ja myśle że policjanci chcieli sobie pośmigać z kimś bardziej doświadczonym w terenie (fajnie tak, robić co lubić i jeszcze Ci płacą), a Wy zamiast udzielić im rad jak sie jeździ w terenie to ich błotem obrzuciliście. ;)

spoko - quadem to se mogą, za h*ja nie dogonią żadnego mocniejszego enduro/crossa (oczywiście dużo zależy od terenu ale z reguły nie dogonią). na moto można szybko sktęcić między drzewa lub w inne leśne szczeliny a quad nie wjedzie bo za szeroki i w tym jego wada.

pozdro i nie dajcie sie złapać

Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz.

Bo ##### też takie ######## prawo mamy w naszym kochanym kraju :| Nie mówie tego o wałach nad Wisłą, ale ogólnie. Ja też stoje przed trudnym wyborem, wybrać typową wyczynówkę bez homologacji, czy np KTM`a EXC z homologacją. Mam zamiar od czasu do czasu przejechać się (czytaj polatać po lesie, po żwirowni czy pobliskim torze )i od razu musze mieć homologacje i jeździć zgodnie z prawem? A jeśli chciałbym startować w zawodach to chyba mogę sobie czasem polatać, a Panowie z Policji powinni przymykać oczy w takim przypadku, ponieważ ten sport w moim mieście dopiero się rozwija, coraz więcej młodych ludzi jeździ wyczynówkami, po torze rzecz jasna i okolicznych polnych nieużytkowanych prócz rolników drogach. Więc jeśli trafi mi się dobra okazja bliżej wiosny nie zawaham się już chyba i wezmę wyczynówkę :) Pozdrawiam wszystkich jeżdżących ...

hey a co myślicie o modelu Kawasaki KX od 97r do 2001 ?

ENDURO napisał:
Zdziwił byś się!!!Chyba nie widziałeś jak kolesie zapieprzają na takim czymś np na zawodach!!!

No ale chyba policja nad Wisla nie dostanie Yamahy Raptor tylko quada w ciezki teren typu Grizzli ktoremu ciezko bylo by dogonic Enduro (pojemnosc wieksza niz 80ccm).

Ja wjeżdżam gdzie chcę i jeszcze nie spotkałem faceta większego ode mnie. Jeden taki pyszczył się że nie wolno jeździc po szlakach turystycznych ale jak mu powiedziałem że nie smażyłem kiełbasek na ognisku z XR250 to spe...ał aż sie kurzyło. I tyle.