Plocho Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 W takim razie Enduro jest "nie legalne" :D Policja kaze jezdzic w miejscach specialnie do tego przeznaczonych tylko malo jest tego typu miejsc :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 no ja tam zawsze uciekam, nie raz juz mnie goniliza jazde po lesie mozna dostac nawet 500zl (jeden u mnie taki mandacik dostal) wiec radze ladnie blotkiem rejstracje wysmarowac :Dbo wystarcza im numer, nawet chlopaka nie zatrzymali.... ja tam w ogole bym sie nie zatrzymywal, moze dlatego ze prawka nie mam jeszcze :roll: ale powiem tak z doswiadczeniajak starzy sa to mozna sie zatrzymac bo oni wiedza o co chodzi i z nimi sie dogadasza jak mlodzi to bedzie masakra... czasami jak sie zatrzymasz to ich zdziwko bierze, bo i tak by cie nie zlapali :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Chyba tym kolega bylem jawolalem nie pisac :D bo jeszcze bys sie wkurzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 ale powiem tak z doswiadczenia jak starzy sa to mozna sie zatrzymac bo oni wiedza o co chodzi i z nimi sie dogadasz a jak mlodzi to bedzie masakra... dokładnie mlodzi to myslą ze swiat zawojuja i maja kompleksy czyszczac krawezniki wiec musze sie na kims wyzyc a juz tacy w wiekszym doswiadczeniem to inaczej na to patrza (bo kiedys robili napewno podobnie) i w 90% przypadkow mozna sie z nimi dogadac :D i zalatwic sprawe polubownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 za jazde po lesie mozna dostac nawet 500zl (jeden u mnie taki mandacik dostal) hey a od kogo on dostał taki wysoki mandacik? Od straży Leśnej najwyżej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 mysle ze lepiej sie zatrzymac gdy wymaga tego sytuacja i spokojnie pogadac z panami w niebieskich mundurkach, badz z lesniczymi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 dzisiaaj nad wislą policja na dwoch gyzlich ( nie wiem jak sie to pisze ) Nas goniła i sie im nie udało ;) albo zrezygnowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 dzisiaaj nad wislą policja na dwoch gyzlich ( nie wiem jak sie to pisze ) Nas goniła i sie im nie udało albo zrezygnowali No pochwal sie ze siedzial Ci 0,25m za twoim tylnim blotnikiem ;) No jak miala miec szanse gdy wszyscy z nerwow uciekali jak glupi ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 dobra chwale sie ze jak sie odwrocilem to jego twarz widzialem :-)bo przede mna byl koles na dr350 ktory byl drugi raz na motorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 to patrze niezle przygody z policja macie, uciekac... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 dzisiaaj nad wislą policja na dwoch gyzlich ( nie wiem jak sie to pisze ) Nas goniła i sie im nie udało ;) albo zrezygnowali A na jakim moto im uciekłeś ? Bo na Dt80 zablokowanej raczej by mi sie nie udało uciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 eloelo napisał:dzisiaaj nad wislą policja na dwoch gyzlich ( nie wiem jak sie to pisze ) Nas goniła i sie im nie udało albo zrezygnowali A na jakim moto im uciekłeś ? Bo na Dt80 zablokowanej raczej by mi sie nie udało uciec.Wr250f, ale to jakis cud ze wszyscy uciekli bo ten koles na Dr350 drugi raz byl na moto.... Dobrze ze z Plochem sobie przodem polecielismy i lajtowo zamykajac 5 bieg jechalismy spokojnie ;) . Tak szczerze mowiac to ja nawet nie wiedzialem poczatkowo ze nas gonia bo nie zamachali ani nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Hehe to ciekawie sie dzieje ;) Ja nawet bym nie probowal uciekać. Chyba że w ostre krzaki :mrgreen: to raczej by niemał szans bo by sie nie zmieścił 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Ja nawet bym nie probowal uciekać. Chyba że w ostre krzaki Eee tam redukcja jednego biegu w dół i ogień :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 hehe a nie zgadniecie co sie przed chwila stalo :Dbylem z plochem na rowerze i podjechal kolega na nsr i policjant podszedl zaczal pytac ile jezdize itd. i mowi do niego w koncu no to pokaz co umiesz, na kolo itp. no i kolega do niego tak : tak tak zaraz mi mandaat wlepiciena co on : tutaj ci nikt zadnego mandatu nie wlepi ;) jaki z tego morał ? nie ma to jak józefowska policja A co do tego nad wisla to na poczatku nie bylo za ciekawie jak sie odwrocilem i widzialem twarz tego policjanta :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi