Niedzwiedz Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 postanowilem zmodyfikowac swoja kierownice na wyzsza ale nie koniecznie szersza (ta co mam to ma 1 m szerokosci ) mam pytanie kto ma jakis namiar na ludkow co robia kierownice potrzebuje calowa kierownice o okreslonych wymiarach nawet dorobic ? Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 moj znajomy robi podobne zeczy . bagazniki gmole i inne pierolki:)z tym ze ona ma gietarke na rury 20 mm 22 mm i chyba 24 mm <ostatniej niepamietam> ale metr tej rury z czego on to robi to okolo 30 zl wiec niejest drogo.jak cos to na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Tyle, ze kierownica w Intruderach ma średnicę dokładnie jednego cala (25,4 mm). Płaska kierownica 24mm raczej nie sprawi trudnosci ale wysoka z rury 24 mm może się obracać w mocowaniach (czy jakoś ten problem rozwiązałeś Niedźwiedź?) bo działa na nią wieksza siła (dźwignia).Spróbuj kupić z jakiegoś katalogu nową kierownicę. Koszt nie jest dużo wyższy niż dorobienie nowej (pewnei max 200 pln). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Pompka a z jakiego katalogu ???? ja podpilowalem te chwyty kierownicy i jest ok nie przestawia mi sie mimo ze moja to taka troche sporawa jest ? Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekS Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Cześć, pod tym adresem Ci dorobią http://motoakcesoria.republika.pl/produkty.htm - widziałem jego produkty - porządna robota, kolega ma przy HD Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 POMPKA- zgadza się!. Ja kupowałem kierałe na bazarze i wymiar to DN25 - czyli do cala brakuje 0,4. kiera obracała się, ale na zlocie zrobiłem podkładki z puszki po piwie i gra. /ale lusterka i armaturkę trzeba założyć na taśmę alu :P /... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Do zlotu w Borkach pewnie wytrzymasz, na zlot zabiore katalog Higway Hawka , a i Sępioł (bo to do niego Sławek dał link) też ze mną współpracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Z każdego katalogu Misiu. Najlepiej z takiego ze śrubkami do Harleya :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi