marcel119 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 yamaha fzr 600 lub fzr1000czy warto się w to pchać ?posiadam mało gotówki a mam chęć posiadania drugiego motonajlepiej żeby to był plastik. Dysponuje 9,000Pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 A może honda cbr 600 f1 lub f2????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 BIERZ HONDE ZA TA KASE DOBRA F2 ZNAJDZIESZ NIE BEDZIESZ ŻAŁOWAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 BIERZ HONDE ZA TA KASE DOBRA F2 ZNAJDZIESZ -nie wydaje mi sie, ze za 9000zl. kupisz F2 w dobrym stanie...-no zalezy co rozumiesz przez "dobra"- co do tematu to najpierw zdecyduj czy to ma byc 600ka czy 1000-bo roznica miedzy nimi jest bardzo duza. Jak juz wybierzesz np. 1000ca-to radze Ci poszukac czegos innego niz FZR-owszem sprzet jesli chodzi o jazde wymiata-ale pali okropne ilosci oleju-nawet przy "normalnej" eksploatacji... A co do FZR 600- no chyba jak na ta klase i ten przedzial cenowy wypada dosc dobrze na tle konkurencji...-no chyba, ze znajdziesz F2 "nie padline" za 9 tys.-to KUPUJ JA !!!pzdRR !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Decyduje się na 600 ze względów ekonomicznych...Przejrzałem forum i znalazłem pewnego posta z linkiem do tej stronyhttp://heath.agdog.com/fzr/workbench/1999_...ail/index.shtmlFZR-ka nabrała rumieńców Podoba mi się te moto z nowym zadupkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Nieśmiertelne moto :-)Ale w PL nie kupuj. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 zurek1976 witam ja takze mam ochote na fazerka czekam na glebsza zime z zakupem az ceny pospadajapowiedzcie mi z jakiego kraju jest najtaniej sobie sprowadzic moto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ja FZR sprowadzilem z niemiec... silnik w super kondycji, do poprawy jedynie lekka kosmetyka, regulacje, wymiany plynow i klockow hamulcowych... warto tam szukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Tiaaa... zdecydowanie popieram - trzeba szukac na zachodzie. Ja kupilem w Polsce i musialem wlozyc w niego jeszcze ponad 3tys. zl zeby wszystko dzialalo jak powinno. Co do zmienianego zadupka - kliknij na link w moim podpisie, ja mam tył od R6 i motor wyglada o kilka lat mlodziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 widze ze bede musial grubo sie zastanowic nad motorkiem z niemiec, choc porownujac ceny niemieckich motocykli a polskich sie juz nie roznia w znacznym stopniu.ale jak macie doswiadczenie i polecacie zachod to trza bedzie tak zrobic.problem tylko nie wiem czy dam rade po niemieckku sie dogadac :( [ Dopisane: 04-10-2005, 21:28 ]Bronio a motorek ladnie zrobiles ile kosztuje taka przyjemnosc zmienienia zadupka.ile moze kosztowac zmienienie zadupka i rur tak aby rury byly pod siedzeniem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 A czy przednie plastyki od R6 idzie też dopasować ? [ Dopisane: 04-10-2005, 21:38 ]Czy idzie dopasować zadupek od R6 do FZR 1000?Tam w miejscu gdzie kończy się zbiornik i zaczyna się siedzenie, rama ma taki specyficzny kształt. Czy ktoś coś wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Bronio a motorek ladnie zrobiles ile kosztuje taka przyjemnosc zmienienia zadupka.ile moze kosztowac zmienienie zadupka i rur tak aby rury byly pod siedzeniem ?? Ja mialem ta przyjemnosc wliczona przy kupnie motocykla:) Nie jest to moje dzielo, ktorys z poprzednich wlascicieli to robil, wiec nie bardzo moge Ci pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 ...choc porownujac ceny niemieckich motocykli a polskich sie juz nie roznia w znacznym stopniu... taaa... tylko wez pod uwage stan techniczny i historie takiego moto u nas w kraju...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Ja bym brał F2. A co do 9tys to wierz mi można kupić takie moto w dobrym stanie. Ja swoją cebre zamieniłem na SRADA 2001. Honde wyceniłem na 8900zł i za tyle poszła w rozliczeniu. Kilka dni temu typ sprzedał ją poniżej 7tys. bo tak mu sie paliło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi