niwy Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 dobra może i wejdzie, myślałem że oni nie robią takich rozmiarów. Ale opona jest słaba. Miałem okazję i nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 witam, jestem tu nowy jesli wybralem zly temat to przepraszam :) . pisze tutaj bo mysle ze sa tu doswiadczeni motocyklisci którzy mi pomoga :) mianowicie chodzi o opony Heidanau k60, wiem ze ta opona nada sie na teren ale czy w zakretach spokojnie moge sie kłasc . do tej pory jezdzilem na kostkach (kawasaki kx 250) i nastepne pytanie jest czy ta opona wejdzie na felge po kostce i wszystko bedzie ok ? K60 to opona do motocykli turystycznych. Założenie jej do KX250 to głupota bo nie po to się kupuje taki motocykl żeby nim jeździć rekreacyjnie po drogach i szutrach. Mam je w GS-ie i w lekkim terenie (ale naprawdę lekkim) dają radę ale jeśli chodzi o cięższy teren to one nie są do tego stworzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi