niwy Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 dobra może i wejdzie, myślałem że oni nie robią takich rozmiarów. Ale opona jest słaba. Miałem okazję i nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 W dniu 17.12.2016 o 08:13, wisniax napisał: witam, jestem tu nowy jesli wybralem zly temat to przepraszam :) . pisze tutaj bo mysle ze sa tu doswiadczeni motocyklisci którzy mi pomoga :) mianowicie chodzi o opony Heidanau k60, wiem ze ta opona nada sie na teren ale czy w zakretach spokojnie moge sie kłasc . do tej pory jezdzilem na kostkach (kawasaki kx 250) i nastepne pytanie jest czy ta opona wejdzie na felge po kostce i wszystko bedzie ok ? K60 to opona do motocykli turystycznych. Założenie jej do KX250 to głupota bo nie po to się kupuje taki motocykl żeby nim jeździć rekreacyjnie po drogach i szutrach. Mam je w GS-ie i w lekkim terenie (ale naprawdę lekkim) dają radę ale jeśli chodzi o cięższy teren to one nie są do tego stworzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi