kalosh Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Witam.Pytanie jak w temacie. Jaka tam wejdzie najszersza i najwyższa opona, bez rozginania błotnika? Na szerokich i wysokich Wy jeździcie?Pozdrawiam kalosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 120 to za duzo - 110 max :Dja mam 110/80 wyglada ładnie, a jak jedzie to nie wiem - nie miałem okazji... (podpis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 zakradł się błąd :oops: . Drugie pytanie powinno wyglądać tak:Na jakich szerokich i wysokich Wy jeździcie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Nie kombinuj tylko zaloz takie jak fabryka zaleca. Szerszymi poza tym ze wyglada moze efektowniej nic nie zyskasz, a raczej stracisz. Pogorszy sie prowadzenie w koleinach, wzrosnie zuzycie paliwa, lancucha zebatek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Ale fabryka zaleca opony o rozmiarze 3,5" na tył i 3,25" na przód to prawie jak w rowerze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Ja miałem z tyłu 120 i jeszcze było troche miejsca miedzy oponą a osłoną łańcucha. Ale ja też bym nie kombinował, lepiej założyć taką, jaką fabryka zaleca, bo przy szerszym kapciu na paliwo nie wyrobisz, nie mówiąc już o własnościach jezdnych. pzdr :D Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 wzrosnie zuzycie paliwa' date=' lancucha zebatek itp.[/quote'] ale o ile?? 1% w skali sezonu?? bez przesady :D to przecież nie jest różnica 10cm, tylko około 2cm (3,5 - ok. 90). Dodatkowo kształt opony jest troche inny, i generalnie styk między oponą a asfaltem jest bardzo zblizony. ja u siebie dałem na tył 110, na przód 100 (tu lepsza by była 90, ale nie dostałem). szersze są o około 2cm od orginałów - za to wygląd jest bardzo fajny - dam foty jak wytargam moto z garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 dam foty jak wytargam moto z garażuCzekam z niecierpliwością :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Czekam z niecierpliwością http://www.foto.emzetto.info/foto/P9160052.JPGhttp://www.foto.emzetto.info/foto/P9160053.JPG dosć spore (1600x1200, ok.400kB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Fajniuchno ;) Jaką wysoką oponę masz z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Jaką wysoką oponę masz z przodu? to jest 100/90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi